Automatické přehrávání, Google Chrome Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

(Zatím)Amatér
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Automatické přehrávání, Google Chrome  Vyřešeno

Příspěvekod (Zatím)Amatér » 08 srp 2012 10:50

Ahoj lidi, potřeboval bych pomoci se dvěma problémy. Ten první se týká automatického přehrávání, z ničeho nic přestalo fungovat, díval jsem se a nastaveno je to dobře, ale když připojím např. HDD tak nic a musím do něj přes Tento Počítač. Další problém se týká Google Chromu, zapnu na Youtube nějaké video, dám si ho přes celou obrazovku, potom ho zase zmenším, video se zasekne, v lepším případě jde alespoň zvuk, následně se mi zasekne celý Chrom a musím ho zavřít. Kdyby jste věděli co s tím tak napište za každou radu díky, mám Windows 7 64bit.

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Srp 2012 10:59) ---

Zjistil jsem, že ten chrom se neseká jen kvůli Youtube, stačí když otevřu druhou záložku a pak ji zavřu a zasekne se to. Může být za tím vir?

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Automatické přehrávání, Google Chrome

Příspěvekod satam » 08 srp 2012 11:07

Ohledně podobných problémů poslední verze Chromu už tu bylo něco napsáno a patrně to není problém Tvůj nebo Tvého PC, ale současné verze prohlížeče.
Co se týká druhého problému, máš na mysli automatické přehrávání při připojení přes USB nebo něco jiného?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 08 srp 2012 11:08

Té otázce o přehrávání z HDD vůbec nerozumím - co tím myslíš?

S Chrome jsou v poslední době problémy a už zde je o tom asi 50 příspěvků. Použij tlačítko Hledat.

(Zatím)Amatér
nováček
Stav:

Příspěvekod (Zatím)Amatér » 08 srp 2012 11:55

Po vložení CD/DVD do mechaniky nebo např. flash disku do USB se mi zobrazila tato nabídka: http://timemanagement.blog.zive.cz/file ... aticky.jpg Teď se mi nezobrazuje.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 08 srp 2012 12:00

Bylo by dobré přečíst si pravidla abys věděl že obrázky se vkládají sem, jako příloha.
prehrat_automaticky.jpg

Radu najdeš nejspíš ZDE

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 08 srp 2012 12:00

Sice mám pouze W XP, takže W Vista nebo W 7 až tak neznám, ale přesto mám zato, že to bude někde v nastavení. Promiň, ale to že píšeš, že je to nastaveno dobře, ještě neznamená, že to tak skutečně je. Bohužel víc nemám co Ti k tomu říci.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

(Zatím)Amatér
nováček
Stav:

Příspěvekod (Zatím)Amatér » 08 srp 2012 12:08

Omlouvám se za špatně přiložený obrázek a za špatné vysvětlení problému. Všem vám moc děkuji za odpovědi a především uživateli Blue Spirit, protože jeho rada mi to pomohla vyřešit. Ještě jednou díky.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”