Dobrý den
chtěl bych se prosím zeptat, jak se dá opravit ve Windows 7, aby se mi automaticky zobrazilo po vložení CD okno se spouštěním, otevřením apod. ?
Děkuji za odpověď
Nefunkční autorun po vložení CD nebo DVD - Windows 7 Vyřešeno
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkční autorun po vložení CD nebo DVD - Windows 7
CD je v poradku, vsechno funguje, jenom se automaticky neotevre po vlozeni do mechaniky, chapu to dobre? Pokud ano, pak: Ovladaci panely - Hardware a zvuk - Prehrat automaticky. Zde nastavite podle potreby.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavuje se to v Start > Výchozí programy > Změnit nastavení Automatického přehrávání
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Toto nastavení jsem již zkoušel.
Okno se mi otevírá "přehrát automaticky", ale měl by se spustit autorun.inf z CD nebo DVD. Toto přestalo být funkční.
Zkoušel jsem na jiném PC, tam to je v pořádku.
Okno se mi otevírá "přehrát automaticky", ale měl by se spustit autorun.inf z CD nebo DVD. Toto přestalo být funkční.
Zkoušel jsem na jiném PC, tam to je v pořádku.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
IMHO bys musel vypnout Rizeni uziv. uctu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Co to pro mne znamená - proč bych měl vypnout řízení uživ. účtu?
Vedle na PC funkce automatické přehrávání a spouštění funguje bez problémů.
Po kontrole virů zde na tomto fóru, se mně již nezobrazuje ani okno "Automaticky přehrát".
Přitom mám zaškrklé pole "Použít funkci Přehrát automaticky...".
Objevily se nějaké hlášky týkající se souboru sptd.sys. Rovněž jsem odinstaloval Daemon Tools.
Děkuji za další rady
Vedle na PC funkce automatické přehrávání a spouštění funguje bez problémů.
Po kontrole virů zde na tomto fóru, se mně již nezobrazuje ani okno "Automaticky přehrát".
Přitom mám zaškrklé pole "Použít funkci Přehrát automaticky...".
Objevily se nějaké hlášky týkající se souboru sptd.sys. Rovněž jsem odinstaloval Daemon Tools.
Děkuji za další rady
-
- Pohlaví:
Koukni jestli ti nepomůže rada ZDE, ale netuším zda je to tvůj případ.
To sis brzo stáhnul aktualizace co? Microsoft někdy hodně dávno vydal aktualizci která tuhle funkci zakazuje, kvůli bezpečnosti.
Když máš v mechanice nějakej disk, tak bys měl v jejích vlastnostech mít panel "Přehrát automaticky", nebo něco takovýho. Tam to nastavíš.
Když máš v mechanice nějakej disk, tak bys měl v jejích vlastnostech mít panel "Přehrát automaticky", nebo něco takovýho. Tam to nastavíš.
Just Fucking Google It!
Ve vlastnostech příslušného CD jsem nenašel panel "Přehrát automaticky" a ani nepomohlo přidání hodnot do registru. Zkoušel jsem i FIX od Microsoftu, také nepomohlo (http://support.microsoft.com/kb/967715/cs).
Když kliknu na pravé tlačítko myši s označením jednotky s vloženým CD popř. DVD, tak se mi již v nabídce nezobrazuje funkce "Automaticky přehrát ...".
Díky za další rady
Když kliknu na pravé tlačítko myši s označením jednotky s vloženým CD popř. DVD, tak se mi již v nabídce nezobrazuje funkce "Automaticky přehrát ...".
Díky za další rady
Hm, tak to asi mikrošrot u optickejch disků bloknul úplně. Divný, u USB zařízení mi to jde.
Just Fucking Google It!
Už mně opět funguje funkce "automaticky přehrát" i u optických disků, akorát se nespustí instalace popř. přehrátí obsahu (sw apod.) automaticky ze souboru autorun.inf.
(Jinak toto mi zatím pomohlo: Internet explorer - Nástroje - Možnosti internetu - záložka Upřesnit - Zabezpečení - Povolit spouštění aktivního obsahu z CD...".
Dočetl jsem se, že funkci "Automaticky přehrát" udajně vypíná "ComboFix"?
Děkuji za další rady, aby se spouštěl daný obsah automaticky z autorunu daného CD popř. DVD?
(Jinak toto mi zatím pomohlo: Internet explorer - Nástroje - Možnosti internetu - záložka Upřesnit - Zabezpečení - Povolit spouštění aktivního obsahu z CD...".
Dočetl jsem se, že funkci "Automaticky přehrát" udajně vypíná "ComboFix"?
Děkuji za další rady, aby se spouštěl daný obsah automaticky z autorunu daného CD popř. DVD?
Re: Nefunkční autorun po vložení CD nebo DVD - Windows 7 Vyřešeno
Již jsem to vyřešil:
- odmazal jsem z registru toto:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\Autorun.inf
Tzn. autorun.inf tam nepatří
Jinak díky za všechny rady
- odmazal jsem z registru toto:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\Autorun.inf
Tzn. autorun.inf tam nepatří
Jinak díky za všechny rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8218
-
od zeus