Chladic procesoru na i5-staci original nebo dokoupit jiny ?
Chladic procesoru na i5-staci original nebo dokoupit jiny ?
Caute postavil jsem si novy pocitac a se vsim sem spokojeny akorat mi dal ted znamy cerva do hlavy.byl si kupovat novy procesor ten samy jako mam ja a prodejce v obchode mu doporucil s ohledem na zivotnost procesoru ze by si mel koupit vykonejsi chladic ze pry se i5 dost hreje.jaky je vas nazor ? pripadne kdyby bylo lepsi koupit jiny chladic jaky by jste vybraly.jde mi o to aby mi pocitac dobre a bezproblemove slouzil.v odkazu jsou komponenty pocitace kdyby se k necemu hodily http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... XL011MW101
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chladic procesoru na i5-staci original nebo dokoupit jin
Pokud máš peněz na zbyt, tak proč ne. Pokud ne, tak to vůbec nebude vadit, boxovaný chladič stačí a postačí! to není jak u AMDčka. S tou životností to je hloupost.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Je lepsi koupit jiny (heatpipy...) ale ne kvuli zivotnosti, ale kvuli tomu ze neverim tem plastovym nesmyslum na kterych ten original drzi. Srouby jsou srouby.
Co se tyce poskozeni, v zivote jsem nevidel vadny procesor Intelu a to jsem mel v ruce tisice pocitacu (AMDcek ale spoustu). Takze zivotnosti bych se nebal, ani se setovym chladicem. Procesor prezije i kdyby ten chladic upadl.
Co se tyce poskozeni, v zivote jsem nevidel vadny procesor Intelu a to jsem mel v ruce tisice pocitacu (AMDcek ale spoustu). Takze zivotnosti bych se nebal, ani se setovym chladicem. Procesor prezije i kdyby ten chladic upadl.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsou peníze, tak nějaký rozumný ano. Ale o i5 s box chladičem se taky bát nemusíš.
Petr22: já už 2
Petr22: já už 2
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
super diky za odpoved.sem rad ze v tom neni zadny problem a necham teda origo.mozna casem bych poridil jiny ale to jeste uvidim.jen tak pro zajimavost at aspon vim jaky rozumny by jste tam souply ?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Doporucuji u nej hned prepocitat vsecky dily
Poprve chybel plech na pridelani na Intel, podruhe jeden ze sroubu co drzi chladic v rohu......
Poprve chybel plech na pridelani na Intel, podruhe jeden ze sroubu co drzi chladic v rohu......
jak je to s montazi je treba vytahnout celou zakladovku ven nebo jde uchytit nejak zepredu ? vidim ze tam jsou nejake sroubky oproti tomu nacavkavacimu co je tam ted.jinak sem jeste prohlizel nake fotky na netu a na nekterych zasahuje az do mista pro zapojeni ramek a tam uz nemam misto abych je o slot posunul mam vsechny ctyri plne.da se nejak podle typu desky zjistit jestli to sedne abych to kdyztak neobjednal a pak se mi nakonec nevejde ? diky za trpelivost nejsem v tom tak zabehly proto se na vsecko radeji zeptam
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
na nekterych zasahuje az do mista pro zapojeni ramek
y, máš pravdu, to je důležité, tak nám můžeš rovnou říct, jaké ramky máš? Můžeš se taky podívat jak vypadá gelid v mé galerii
jak je to s montazi je treba vytahnout celou zakladovku ven nebo jde uchytit nejak zepredu ?
Nemusíš se bát, ke všemu je dodávaný patřičný návod (s obrázkami, krok po kroku)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
já bych se bál, co na to říkají ostatní?
no v realu jsou hodne vysoke docela sem na to cumel.asi nebudu spekulovat a necham tam origo abych chladic nekoupil a nakonec ho tam vubec nedostanu
edit: i kdyz me to trochu mrzi
edit: i kdyz me to trochu mrzi
Naposledy upravil(a) felinda dne 18 srp 2012 13:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3302
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34