Nejde subwoofer + levý repráček Vyřešeno
Nejde subwoofer + levý repráček
Zdravím koupil jsem si http://www.alza.cz/genius-gx-gaming-sw- ... 297746.htm jenže mám problém viz popis. Když zapojím repro k mobilu hraje vše v pohodě jen když zapojím do pc.... Subwoofer nereaguje a hraje jen pravý repráček a z levého jde slabý zvuk. Mám integrovanou zvukovou kartu (zákl deska: Asus K8V-X a OS: Win 7), díky všem za rady :)
-
- Pohlaví:
Re: Nejde subwoofer + levý repráček
Koukni na nastavení zvukovky zda tam nejde nastavit repro 2+1
A nevíš kde bych to našel? :) Zkoušel jsem snad všechno nastavení co jsem našel když jsem kliknul pravým na tu ikonku repráčku vpravo dole a nikde jsem nic nenašel :(
Ovládací panely - Zvuky Ti nic neříkají?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jak píšu, nic, nenašel jsem nastavení pro 2+1 (ikona vpravo dole je to samé jako když to najdu v ovládacích panelech)
-
- Pohlaví:
Kde to hledáš. Zvuky a zvuková zařízení - Změnit nastavení repro - ilustrační obrázek.
Re: Nejde subwoofer + levý repráček Vyřešeno
Mám win7 a tohle nastavení jsem nenašel ovšem jsem to už vyřešl já vůl, nevšiml jsem si že bassy mám nastavené na minimum jelikož mi před chvilkou přišli a navíc vyvážení bylo nastavené víc na pravou stranu, teď už je vše vyřešené a já se omlouvám za tohle zbytečné téma, pěkný den :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”