Dobré poledne,
rád bych poprosil o radu s nefunkčním připojením k internetu (UPC) na ntb s WIN XP. Předesílám, že disponuju pouze běžnou uživatelskou znalostí obsluhy PC, čemuž prosím přizpůsobte své doplňující dotazy či rady.
Popis situace je následující:
- řekl bych, že připojení skonalo po instalaci antiviru - po vypnutí/odinstalaci se už neprobralo
- připojení na jiných ntb funguje bez problému (zapojím a jede)
- správce zařízení se tváří, že hardware (síťová karta) funguje správně
- správce síťových připojení mi ukazuje pouze BlootoothConnection, nové širokopásmové připojení nelze konfigurovat (tvrdí mi to, že připojení je již pravděpodoně konfigurováno a připraveno k použití)
- zkoušel jsem další varianty odhalení problému přes příkazovou řádku, ale bezúspěšně
--na dotaz "ipconfig" mi to píše pouze "Konfigurace protokolu IP systému Windows" a nic dalšího
--při pokusu zjistit stav DNS (dle návodu na zdejším FAQ) je bez odezvy "ping http://www.seznam.cz" i "ping 77.75.76.3"
Už jsem úplně v koncích. Máte prosím někdo nějaký nápad co s tím? Předem díky za radu.
nefunkční připojení k netu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nefunkční připojení k netu
Můžeš zkusit bod obnovy na datum před instalací antiviru?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: nefunkční připojení k netu
Dík za reakci. Vyzkoušel jsem bod obnovení, který mi zřejmě systém udělal pri instalaci antiviru, a nefachá to. Vic do historie mě to bohužel nechce pustit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28804
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47