Zdravím všechny, potřeboval bych radu píská mi zdroj, ale jen u hry Darksiders 2 a v Heroes 6 při bojích, Darksiders 2 jsem zkouel, jak stahovanou verzi, tak i originál, mám zakoupen a naupdatovaný ze Steamu. U jiných her, jako Crisis 2 to ale nedělá, dá se s tím něco dělat doma nebo tomám nechat vyreklamovat?
PC: mb - gigabyte z77. grafika GeForce GTX 670, RAM-16Gb, procesor i7-3770k, zdroj Seadonic 650W 80+ bronze
pískání zdroje
Re: pískání zdroje
Vítej v PC-help.
Pokud je to v záruce, tak bych se ani nesnažil to opravovat doma. Jinak to pískání je spíš než vada nepříjemná vlastnost zdroje, kde při určité zátěži začne pískat nějaká z cívek ve zdroji. Také to může pískat některá z cívek v grafice, na dálku se to nedá určit.
Tu reklamaci můžeš zkusit, ale jim se to skoro určitě neprojeví, takže Ti to na 99,99% neuznají.
Pokud je to v záruce, tak bych se ani nesnažil to opravovat doma. Jinak to pískání je spíš než vada nepříjemná vlastnost zdroje, kde při určité zátěži začne pískat nějaká z cívek ve zdroji. Také to může pískat některá z cívek v grafice, na dálku se to nedá určit.
Tu reklamaci můžeš zkusit, ale jim se to skoro určitě neprojeví, takže Ti to na 99,99% neuznají.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
jednou to na reklamaci bylo, jelikož si mysleli, že to bylo grafikou tak mi vymenili grafiku, ale tou to nebylo, zkusím to reklamovat, mě jen udivuje, že to píská při né zrovna zátěžové hře ten Crysis a jemu podobné hry jsou mnohem náročnější a přesto nic, no neva, ale díky :)
Však taky píšu
při určité zátěži začne pískat
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3436
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7378
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”