Hromadné odeslání mailů

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

lascalo10
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Hromadné odeslání mailů

Příspěvekod lascalo10 » 05 říj 2012 21:28

Dobrý večer,
jsem uživatelkou služby gmail.com, v textovém dokumentu world 2010 jsem dostala nakopírované e-mailové adresy- asi 2500 různých adres. A já se ptám, jaká je nejsnadnější a hlavně nejrychleší možnost, jak na uvedený počet mailů odeslat krátkou zprávu s přílohou ve formátu pdf. Jak hromadně odeslat 1 mail mnoha lidem? Je to vůbec možné?
Děkuji
lascalo10

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hromadné odeslání mailů

Příspěvekod guest » 05 říj 2012 21:46

Vítej na PC-Help!

Silně to zavání spamováním! http://www.emailkampane.cz/?utm_source= ... lejte-spam

Neznám gmail, ale čistě technicky by se ty adresy mohly jenom zkopírovat z toho Wordu - asi by musely být oddělené středníkem - a následně vložit do adresního řádku. Ale 2500 se jich tam jistě nevejde.

lascalo10
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod lascalo10 » 06 říj 2012 06:21

Já vlastně ani vevím, co to spamování je...
Jedná se o adresy zákazníků jedné malinké firmy.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 06 říj 2012 20:04

Spam
Pokud tento seznam použiješ, máš celkem reálnou šanci jedné malinké firmě zadělat na slušný průšvih.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 říj 2012 20:46

Dobře si rozmysli, než něco takového uděláš a zda to opravdu není SPAM, za to jsou mnohamiliónové pokuty ...

AMS Enterprise 2.53-výkonný systém pro hromadné odesílání zpráv elektronické pošty. Umožňuje automatické přihlašování a odhlašování příjemců zpráv.zip

Easy Mail Plus (CZ,EN,SK) 1.50-pro každodenní zasílání nabídek vašim klientům pomocí e-mailu. Umí importovat společnosti, osoby, adresy, e-mailové adresy a další údaje do vnitřní databáze.exe

e-Campaign 3.5 SW 2MB hromadné rozesílání mailů kontaktům z mail listu dle mnoha kriterií.exe

Group Mail Free 3.4.214-umožní automatické odesílání perzonalizovaných zpráv. Každý příjemce ve skupině dostane e-mail (i HTML formátu) s jiným názvem, individuálním obsahem i přílohou.exe

ResponseAnalizer 9.2-rozesilatelům hromadných e-mailů (zprávy, upozornění na novinky a pod.). Dovede posbírat adresy, o kterých poštovní server podá hlášení, že neexistují, nebo že na ně zprávu nebylo možno doručit.exe

Zpět na “Komunikace na internetu”