Mizející panel jazyků (Win7 64bit) Vyřešeno
Mizející panel jazyků (Win7 64bit) Vyřešeno
Mám takový problém - vždycky po určité době nebo spuštění nějaké aplikace (většinou hry) mi zmizí panel jazyků a nejde pak přehazovat jazyky. Jde vrátit jen tak, že v nastavení jazyků přidám nebo odeberu nějaký jazyk. Netušíte čím by to mohlo být ? Předtím to dělalo jen občas teď už se to děje pokaždé když zapnu PC.
Windows 10 Pro, Intel i5 2500K 3,4 Ghz, 8GB DDR3 RAM, ASUS STRIX 960GTX OC 2GB GDDR5,Hyper X Savage 240 GB SSD, WD 1TB, Samsung 750 GB, Fatal1ty 550W, ASRock P67 Extreme 4
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mizející panel jazyků (Win7 64bit)
Jazyky jde přehazovat i přes LAlt+Shift
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Mizející panel jazyků (Win7 64bit)
ne to nefunguje... nejsem žádný začátečník všechny běžný věci už mám ohledně tohoto vyzkoušený
hledal jsem na googlu nějaké řešení ale všude je to jen pro blbečky co si to sami nějakým způsobem skryli nebo nějakou náhodou odstranili. Mě to mizí kompletně i z panelu nástrojů.
edit2: tak jsem přišel na to že to vždy mizí po spuštění hry Starcraft 2.
hledal jsem na googlu nějaké řešení ale všude je to jen pro blbečky co si to sami nějakým způsobem skryli nebo nějakou náhodou odstranili. Mě to mizí kompletně i z panelu nástrojů.
edit2: tak jsem přišel na to že to vždy mizí po spuštění hry Starcraft 2.
Windows 10 Pro, Intel i5 2500K 3,4 Ghz, 8GB DDR3 RAM, ASUS STRIX 960GTX OC 2GB GDDR5,Hyper X Savage 240 GB SSD, WD 1TB, Samsung 750 GB, Fatal1ty 550W, ASRock P67 Extreme 4
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7864
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30