Obnova souboru z HDD Vyřešeno
Obnova souboru z HDD
Mám takový problém pc mi napadl virus, mám tam externí HDD a složky se mi tam objevovaly jako zástupce, když sem je však otevřel tak se sice otevřely v novém okně ale soubory tam byly potom jsem to zkontroloval a vyčistil anti-virovým programem, ty zástupci zmizeli a já už se k těm souborům nedostanu. Ty soubory na něm ale pořád jsou. ale bohužel nevím jak se k nim dostat. je to celkem 1 TB a byla to moje záloha tak se mi to nechce mazat. Co by pomohlo?
Re: Obnova souboru z HDD
Vítej na PC-help!
Nějak nerozumím Tvému dotazu. Pokud se dostaneš rovnou na externí HDD, složky se musí zobrazit přímo, ne jako zástupce. Sice jsi moc informací nedal, ale přesto: Klikni na Tento počítač a externí disk by se Ti měl objevit. Po jeho rozkliknutí se Ti objeví složky/soubory na něm uložené a ty jdou opět rozkliknutím otevřít. Pokud se Tvůj PC chová jinak, někde je chyba, ale z Tvého zadání nejsem schopen ani náznakem odhadnout, kde.
Nějak nerozumím Tvému dotazu. Pokud se dostaneš rovnou na externí HDD, složky se musí zobrazit přímo, ne jako zástupce. Sice jsi moc informací nedal, ale přesto: Klikni na Tento počítač a externí disk by se Ti měl objevit. Po jeho rozkliknutí se Ti objeví složky/soubory na něm uložené a ty jdou opět rozkliknutím otevřít. Pokud se Tvůj PC chová jinak, někde je chyba, ale z Tvého zadání nejsem schopen ani náznakem odhadnout, kde.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Podívejte se zde viewtopic.php?f=46&t=65885 tak přesně ten samí problém mi nastal. Ale, potom jsem HDD zkontroloval anti-virovým programem a ty zástupci zmizeli, tudíž už se nemohu dostat k těm souborům. Bylo by možné se k nim nějakým způsobem dostat?
Zapni zobrazovani skrytych souboru - slozky by mely byt viditelne
To jsem udělal jako první ale vidět nejsou
Zkus stáhnout tohle a spustit http://www.bleepingcomputer.com/download/unhide/dl/6/
Ale moc nevím co chceš, jestli obnovit soubory z disku nebo jenom ikonky na plochu.
Ale moc nevím co chceš, jestli obnovit soubory z disku nebo jenom ikonky na plochu.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Prave tlacitko na externi disk (na prazdne misto, ne na soubor nebo slozku) - vlastnosti - zabezpeceni - upresnit - vlastnik - a previzzit vlastnictvi vseho, OK.
Pokud to nevidis z duvodu ze tam nemas prava na zobrazeni tak se to spravi
Predpokladam, ze volne misto odpovida tomu ze tam jsou data
Pokud to nevidis z duvodu ze tam nemas prava na zobrazeni tak se to spravi
Predpokladam, ze volne misto odpovida tomu ze tam jsou data
Moc se omlouvám bohužel nemohu najít (převzít vlastnictví všeho) Mám Windows 7 Ultimate zasílám vám přílohu jak to vypadá.
Jeste zmackni dole upravit - tam je pak moznost nahradit vlastnika na celem obsahu disku (tzn i na tom, co ted neni videt)
jsem vlastníkem, pro jistotu sem to zkusil změnit na jiného a pak zase vrátit ale složky se nezobrazili. Bylo by možné že by nastala chyba v exploreru počítače? Ten mi právě že napadl ten virus.
Jaky je rozdil mezi velikosti HDD a tim kolik to ukazuje volneho mista?
Kapacita je 931 GB, Zaplněno je 899 GB, Volného je 32 GB a přitom když zkusím označit veškeré složky a soubory co tam zbyly tak to dá jen pár megabytu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3264
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 10:02
-
-
- 10
- 4819
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4794
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3575
-
od L.L