dobrý den,
nutně potřebuji pomoc objevuje se mi modrý rámeček auto adjusting na černém pozadí prosím pošlete mi odpoved děkuji
auto adjusting prosím
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: auto adjusting prosím
Auto adjusting je jeden z nastavovacích režimů monitoru. Neobjevuje se hlášení při nějakých změnách v nastavení GK (rozlišení, obnovovací kmitočet, ...)?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
ne nic takového se neobjevuje nevím co s tím mám dělat akorát mi asi odešla zvuková karta(nejde mi zvuk) má s tím něco společného?????
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Říká se, že všechno souvisí se vším, ale v tomhle případě je souvislost s nefungujícím zvukem prakticky vyloučená.
Jedná se o monitor připojený k PC, nebo displej notebooku?
Jedná se o monitor připojený k PC, nebo displej notebooku?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
monitor připojený k PC
A v jakých případech se Ti to objevuje? Při spuštění PC, při změně obrazu na displeji, nevypočitatelně apod?
Zkus vlézt do Menu monitoru, jestli tam nenajdeš nějaké nastavení auto adjustingu.
Zkus vlézt do Menu monitoru, jestli tam nenajdeš nějaké nastavení auto adjustingu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25
- 11888
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 16:55