Dobry den,
muzete mi prosim nekdo poradit. Mam pripojeni od virginmoibile distribuovane pres Virginmedia E08C007 Cable modem, kterz ma pouze jeden vystup na kabel. U sebe mam nepouzivanz D-link DI-524 a marne se pokousim ho zapojit mezi cable modem a PC tak, aby bezelo PC ze site a router mi siril wifi pro zbytek zarizeni
dopredu predesilam, volat na poskytovatele je v mem pripade skoro nemozne, nejsem v CR
Pokud mate nekdo nejaky navrh prosim sem s nim, jsem uz po trech hodinach docela zoufalej :-)
Zkousel jsem zapojit cablemodem do DI-524 wan a z lan1 to poslat do PC a nic. Nevim, co presne je potreba nastavit, aby mi router fungoval pouze jako wifi switch
Dekuji za rady
zapojeni D-link 524 za cable modem jako distributor Wifi Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zapojeni D-link 524 za cable modem jako distributor Wifi
Jako wifi switch ti pobezi, kdyz na nem vypnes DHCP server, nastavis wifi a zapojis kabely do LANx. Otazkou pak ale je, zda cable modem bude dodavat dostatek IP adres.
Podle popisu to spis vypada, ze mas na PC rucne nastavenou IP, protoze zpusob zapojeni wan-lan1 je tez OK.
Podle popisu to spis vypada, ze mas na PC rucne nastavenou IP, protoze zpusob zapojeni wan-lan1 je tez OK.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: zapojeni D-link 524 za cable modem jako distributor Wifi
Vyskusal si pouzit tieto nastavenia ?:
Default Username: admin
Default IT: 192.168.0.1
PSWD: none
Pozri si ci mas nastavenu staticku alebo dynamicku IP adresu.
Ak chces tak sem hod screenshoty nastavenia Sietoveho adapteru a aj nastavenia wifi routra.
Default Username: admin
Default IT: 192.168.0.1
PSWD: none
Pozri si ci mas nastavenu staticku alebo dynamicku IP adresu.
Ak chces tak sem hod screenshoty nastavenia Sietoveho adapteru a aj nastavenia wifi routra.
Re: zapojeni D-link 524 za cable modem jako distributor Wifi Vyřešeno
Panove mnohokrat vam dekuji, v PC byl nejak pofiderne nastaven IV4 - vse jsem nastavil automaticky, pote jsem na routeru zakazal DHCP a opravil i tam IP adresu a beha to.
Takze jeste jednou diky
Takze jeste jednou diky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2946
-
od doudinin