Ahoj,
mám HP ProBook 4515s. Včera se mi zasekl, tak jsem ho vypl natvrdo. Potom už nešel načíst windows (chtělo to něco opravit, tak jsem ho nechal). Jenže to nepomohlo. Tak jsem tam dal live cd ubuntu a zálohoval důležitá data. Potom jsem zkusil dát recovary, ale asi v polovině to vypsalo chybu a od té doby nejede ani to recovery, píše Smart Check: failed.
Takže to bude asi diskem. Nebo to může být něčím jiným? (Ubuntu z CD najede)
Zkoušel jsem tam dát instalační cd Windows 7 (co mám od jinéh pc), ale to se vždy zasekne.
Jak je to s licencí windows, když vyměním disk Nemám žádné recovery CD, tak jak nainstaluju tu OEM verzi?
Díky za radu.
Notebook HP ProBook 4515s nejde načíst, asi špatný disk Vyřešeno
Re: Notebook HP ProBook 4515s nejde načíst, asi špatný disk
Recovery DVD se da koupit od HP (cca 1000 Kc)
Pripadne muzes pouzit DVD od Microsoftu, zadat tam to cislo co je zespoda na stitku a aktivovat pres telefon - staci vysvetlit zes misto Windows od HP aktivovanych pres certifikat pouzil OEM Microsoftu - musi to byt samozrejmne stejna edice Windows co mas koupenou. Poridit recovery DVD primo k notebooku je nejjednodussi.
Pripadne muzes pouzit DVD od Microsoftu, zadat tam to cislo co je zespoda na stitku a aktivovat pres telefon - staci vysvetlit zes misto Windows od HP aktivovanych pres certifikat pouzil OEM Microsoftu - musi to byt samozrejmne stejna edice Windows co mas koupenou. Poridit recovery DVD primo k notebooku je nejjednodussi.
Jo, díky.
A bude to tím diskem, že? Ať ho nekoupím a není to k ničemu.
A bude to tím diskem, že? Ať ho nekoupím a není to k ničemu.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, disk je podle vseho vadny, neni jeste v zaruce? Pak by ti pri vymene HDD nahrali i Win.
Radeji ho ale jeste otestuj (treba z BIOSu sveho HP).
Recovery DVD vyrobce se obcas povaluji na aukru za 100,- U HP je to v podstate cista instalacka.
Radeji ho ale jeste otestuj (treba z BIOSu sveho HP).
Recovery DVD vyrobce se obcas povaluji na aukru za 100,- U HP je to v podstate cista instalacka.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
V te instalacni sade by melo byt 3-5 disku, z cehoz minimalne 2 jsou potreba urcite - a sada musi byt pro ten konkretni notebook, jinak nepujde spustit. Na prvnim DVD je nastroj pro obnovu a na druhem image disku. Normalni instalaci Windows z toho pustit nejde.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pouhe Operating System DVD je to, co ted pribaluji (kdyz uz tam neco je a nespoleha se na Recovery oddil). Drive toho byvalo opravdu vice, ale kdyz staci stahnout jednu aplikaci, ktera si nataha prislusne SPcka, proc si zvysovat naklady.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Notebook HP ProBook 4515s nejde načíst, asi špatný disk Vyřešeno
Takže díky všem za rady.
Nakonec jsem si stáhl iso windowsů z uloz.to a aktivoval přes telefón. Teď píše, že je aktivován, tak to snad bude v pohodě.
Nakonec jsem si stáhl iso windowsů z uloz.to a aktivoval přes telefón. Teď píše, že je aktivován, tak to snad bude v pohodě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3488
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
13 pro 2024 22:20
-
- 35
- 5028
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 7
- 4284
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
-
- 5
- 1360
-
od mmmartin