Zdravím,uvažuji o koupi telefonu Sony Ericsson Xperia Play,ale mám pár otázek.
1.Telefon má prý HD kameru,ale v HD nahrávat nedokáže,v HD by měl nahrávat až po aktualizaci Androidu,je to pravda?Jakou verzi Androidu bych musel mít,aby šlo natáčet v HD.Jak aktualizovat Android?
2.Telefon má 5 megapixelů fotoaparát,ale údajně se s ním nedá přibližovat.Je to pravda?Popřípadě pomohla by aktualizace Androidu jako u kamery?
3.Telefon má malou vnitřní paměť(400mb + základní hry co jsou v telefonu při koupi,zbyde cca. 260mb),existuje nějaký program pro Android,aby se všechny hry ukládali na paměťovou kartu?Jaký?
Máte tento telefon?Doporučili byste ho?Nedoporučili?Proč?
Pár otázek k SE xperia play+máte s ním zkušenosti? Vyřešeno
Pár otázek k SE xperia play+máte s ním zkušenosti?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pár otázek k SE xperia play+máte s ním zkušenosti?
Co se týká těchto info,snad umíš používat Google -> http://xperia.cz/forum/viewforum.php?si ... f85a3dc9fb
Osobně si myslím, že Play je již docela starý model, nemá smysl jej kupovat, pokud jej nehodláš používat jako herní konzoli..dnes je ovšem spousta výkonějších mobilů, sice nemají HW ovládání, ale třeba lepší a větší displej.
Osobně si myslím, že Play je již docela starý model, nemá smysl jej kupovat, pokud jej nehodláš používat jako herní konzoli..dnes je ovšem spousta výkonějších mobilů, sice nemají HW ovládání, ale třeba lepší a větší displej.
Google jsem použil,právě tam jsem našel tu informaci,že kamera má HD rozlišení,ale v HD nahrávat nedokáže,ale nikde jinde tato informace není,některé recenze uvádí vždy něco jiného,co se týče kamery.
"Záznam videa je v rozlišení 1280x720 bodů, tedy HD, i když před aktualizací systému podporoval pouze 800x480."-to znamená,že musím aktualizovat Android,jak na to ?Dočetl jsem se,že existuje program na PC který to zaktualizuje,přes USB,ale radši se ještě zeptám-nechci něco zkazit...
Co se týče fotoaparátu nikde není napsáno,zda se s ním přibližovat dá,nebo ne.Dočetl jsem se to na uživatelských recenzích na http://www.heureka.cz,na google,ani jinde jsem odpověď nenašel.Toho,že je telefon už trošku zastaralý,jsem si vědom,ale ten rok mi ani moc vadit nebude.
Navíc "Tento mobil dnes nemá konkurenci a to se během roku 2012 pravděpodobně ani nezmění. ",chápu,že nemůžu věřit všemu,co je kde napsané,ale myslím si,že http://www.a-mobile.eu/ bych věřit mohl,že se už trochu vyznají.Navíc nechápu,proč bych si kupoval jiný telefon,když na telefonu budu převážně hrát,projíždět internet a poslouchat hudbu(ale hlavně hrát).Je sice pravda,že jsem PlayStation nikdy nevlastnil a v ruce jsem ho držel cca. 2x za život,ale to je taky důvod,proč si ten telefon kupuji.
A k tomu,že je telefon cca. rok starý,tak mi to bude upřímně jedno-většinu funkcí telefonu nevyužiju,jelikož jsem měl jen 1 dotykový telefon a to Nokii 5230 která těch funkcí má opravdu hodně málo,takže nepotřebuji ty nejnovější funkce...
Myslím si,že už nenajdu žádný jiný telefon,který by mě zaujal,jako právě Sony Xperia Play.
"Záznam videa je v rozlišení 1280x720 bodů, tedy HD, i když před aktualizací systému podporoval pouze 800x480."-to znamená,že musím aktualizovat Android,jak na to ?Dočetl jsem se,že existuje program na PC který to zaktualizuje,přes USB,ale radši se ještě zeptám-nechci něco zkazit...
Co se týče fotoaparátu nikde není napsáno,zda se s ním přibližovat dá,nebo ne.Dočetl jsem se to na uživatelských recenzích na http://www.heureka.cz,na google,ani jinde jsem odpověď nenašel.Toho,že je telefon už trošku zastaralý,jsem si vědom,ale ten rok mi ani moc vadit nebude.

A k tomu,že je telefon cca. rok starý,tak mi to bude upřímně jedno-většinu funkcí telefonu nevyužiju,jelikož jsem měl jen 1 dotykový telefon a to Nokii 5230 která těch funkcí má opravdu hodně málo,takže nepotřebuji ty nejnovější funkce...
Myslím si,že už nenajdu žádný jiný telefon,který by mě zaujal,jako právě Sony Xperia Play.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PC Companion, něco jako Kies u Samsungů. Play už ICS dostalo, čili pokud ten mobil koupíš, bude mít již ICS, či jej zaktualizuješ přes OTA = vzduchem. Digitální zoom má téměř každý mobil, na focení je to však stále to nejhorší, co je.
Pokud plánuješ hrát, může být Play fajn zařízení.
Pokud plánuješ hrát, může být Play fajn zařízení.
Možná se pletu, ale myslím, že právě Play jako jediný z loňských xperií ICS nedostal, byly tam nějaké problémy s rozjetím některých her. Nejsem si ale jist jestli později Sony nezměnilo názor a nakonec neudělali ICS i pro Play.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám dojem, že jsme na webu SA psali, že ICS dostane, bohužel nevím, jak to dopadlo. Mám ovšem za to, že společně s mojí Mini Pro dostaly téměř všechny XPERIE z roku 2011 ICS.
Re: Pár otázek k SE xperia play+máte s ním zkušenosti? Vyřešeno
Aha,no tak nevím jestli si vyberu zrovna Play,protože podle heureky stojí Xperia S 5 500!!!!!!A to je podle mě hodně slušné.
To znamená,že jestli se Xperia S nebo Xperia P nezdraží,tak si asi vezmu je.To že stojí tak málo jsem nevěděl,takže nevím no. :/
To znamená,že jestli se Xperia S nebo Xperia P nezdraží,tak si asi vezmu je.To že stojí tak málo jsem nevěděl,takže nevím no. :/
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kup si mobil bez záruky... Xperia S nejlevněji kolem 9 000 a P 8000
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
To že je telefon bez záruky jsem si nevšiml.Každopádně se už oba telefony zdražili a už se nejspíše nezlevní a také si ho nejspíš vezmu(ale nejdříve bych si ho chtěl v nějaké internetové prodejně vyzkoušet.)
Pokud se v nějaké prodejně k tomu telefonu dostanu,vyzkouším jestli má ZOOM nebo ne,každopádně by ho mít neměl(u mého starého telefonu SE W302i jsem mohl přibližovat pouze ve VGA rozlišení,pokud jsem měl nastavené 2 megapixely ZOOM nebyl možný.)
Ještě děkuji za název toho programu který bude aktualizovat verzi Androidu.
Stejně tu jsou pořád ještě 3 otázky.
Na jakou verzi OS bych musel aktualizovat aby měla kamera HD rozlišení(otázka spíše pro vlastníky Xperie Play).
Jak se jmenuje ten program pro vložení všech dat z telefonu na paměťovou kartu?(někde jsem název jednoho programu slyšel,ale nemůžu si vzpomenout přesně na název.)
Má foťák digitální ZOOM v rozlišení 5 megapixelů?(Popřípadě si to ověřím v prodejně).Předem děkuju za všechny odpovědi.
Pokud se v nějaké prodejně k tomu telefonu dostanu,vyzkouším jestli má ZOOM nebo ne,každopádně by ho mít neměl(u mého starého telefonu SE W302i jsem mohl přibližovat pouze ve VGA rozlišení,pokud jsem měl nastavené 2 megapixely ZOOM nebyl možný.)
Ještě děkuji za název toho programu který bude aktualizovat verzi Androidu.
Stejně tu jsou pořád ještě 3 otázky.
Na jakou verzi OS bych musel aktualizovat aby měla kamera HD rozlišení(otázka spíše pro vlastníky Xperie Play).
Jak se jmenuje ten program pro vložení všech dat z telefonu na paměťovou kartu?(někde jsem název jednoho programu slyšel,ale nemůžu si vzpomenout přesně na název.)
Má foťák digitální ZOOM v rozlišení 5 megapixelů?(Popřípadě si to ověřím v prodejně).Předem děkuju za všechny odpovědi.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Děkuj za odkaz,bohužel jsem slevu nevyužil-objednali ho pro mě a asi po týdnu zavolali že se omlouvají,že jim telefon nedošel a z dalších 2 internetových obchodů mi z důvodu vyprodání zásob zrušili objednáku,nakonec jsem ho sehnal za 4,800,-.
Teď k věci,telefon nahrává v HD od verze Androidu 2.3.4 . Co se týče ZOOMU ten se dá dokoupit avšak jsem zatím funkční doplněk pro fotoaparát nenašel.
A ten program pro ukládání programů na Micro SD jsem našel na marketu,každopádně děkuji za pomoc.
Teď k věci,telefon nahrává v HD od verze Androidu 2.3.4 . Co se týče ZOOMU ten se dá dokoupit avšak jsem zatím funkční doplněk pro fotoaparát nenašel.
A ten program pro ukládání programů na Micro SD jsem našel na marketu,každopádně děkuji za pomoc.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 5581
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23
-
- 0
- 1969
-
od Acey
13 úno 2025 12:28
-
- 3
- 2855
-
od petr22
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3960
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
-
Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 3305
-