Zdravím
Jaké máte zkušenosti s podporou společnosti Logitech?
Čistil jsem klávesnici Logitech Illuminated Keyboard z vrchu, musel jsem vycvakat všechny klávesy, ale bohužel jedna to nepřežila a je nyní nepoužitelná, jeden zlomený jistící minikolíček, takže klávesa nelze zpět nacvaknout a trčí ven.
Psal jsem na Support Logitechu s prosbou, zda lze zaslat samostatnou klávesu, ale nejsem si jist, zda toto lze provádět.
Reklamaci už mi nevemou, je po záruce a navíc jsem si to způsobyl sám, tak se ptám, zda máte někdo zkušenost s podobným problémem a jak je v tomto Logitech ochotný?
Díky
Zkušenosti s Logitech supportem - Klávesnice
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkušenosti s Logitech supportem - Klávesnice
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 18 lis 2012 23:47, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
Re: Zkušenosti s Logitech supportem - Klávesnice
Pokud se jedná o notebook koukni sem http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=34082
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že jsem v popisu napsal, že se jedná o klávesnici a ne o notebook.
► Zobrazit spoiler
Sorry, ale pro mě je klávesnice široký pojem. Ale co jsem koukal tak v popisku má nejenom klávesnice do NB, ale i klasický klávesnice.
Hele jen taková, možná blbá připomínka, proč si nekoupíš novou?? Za pár stovek se dá sehnat už i herní.
Hele jen taková, možná blbá připomínka, proč si nekoupíš novou?? Za pár stovek se dá sehnat už i herní.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Podobny problem jsem videl mockrat, ale jeste jsem nevidel ze by nekdo nekomu posilal samotne klavesy
Servisni dil je vzdy kompletni klavesnice, problem je ze jen postovne je mnohem drazsi nez cena toho dilu
Servisni dil je vzdy kompletni klavesnice, problem je ze jen postovne je mnohem drazsi nez cena toho dilu
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ta klávesnice stála 2500czk a promiň, kvůli jedný klávese ji přeci nezahodím a nekoupím nějaký křupátko za pár stovek.
Logitech Illuminated Keyboard
Logitech Illuminated Keyboard
► Zobrazit spoiler
Ja to samozrejmne chapu - ale podle me jedine co ti nabidnou je nejaka drobna sleva na novou klavesnici.
Nejjednodussi je sehnat stejnou klavesnici rozbitou.
U zadneho dodavatele jsem nevidel moznost sehnani samostatnych klaves, vzdycky to byl komplet klavesnice (nemyslim celou tu klavesnici, jen tu co je vevnitr a jsou na ni vsechny klavesy). Pocitej ale s tim, ze kdyz budou neco posilat, bude to z centraly ktera temer urcite neni v Evrope.
Nejjednodussi je sehnat stejnou klavesnici rozbitou.
U zadneho dodavatele jsem nevidel moznost sehnani samostatnych klaves, vzdycky to byl komplet klavesnice (nemyslim celou tu klavesnici, jen tu co je vevnitr a jsou na ni vsechny klavesy). Pocitej ale s tim, ze kdyz budou neco posilat, bude to z centraly ktera temer urcite neni v Evrope.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No uvidím co se bude dít, pokusím se to nějak opravit, přilepit a tak.
A pokud by byli ochotný to poslat, klidně uhradím poštu, když bude max do 200czk
A pokud by byli ochotný to poslat, klidně uhradím poštu, když bude max do 200czk
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2114
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 01:11
-
- 0
- 2106
-
od Acey
13 úno 2025 12:28
-
- 3
- 2909
-
od petr22
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 4122
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
-
Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 3409
-