Zdravím všechny,pozorně jsem procházel fórum,abych nezaložil znovu téma které tady již je. Řeším problém s notebookem ASUS F3Tc a to konkrétně s velikostí
HDD. Prohledal ( prošel jsem spousry stránwk které odkazují na uvedený typ,ale nikde jsem nenašel to,co hledám. Abych byl konkrétní zajímala by mě maximální velikost HDD. Notebook má SATA disk,ale nikde nejde dohledat velikost. Jediné co se mi podařilo najít,tak prodejci kteří prodávali tenhle notebook
jej nabízeli s velikostí disku 120GB nebo 160GB. Je to maximální velikost disku nebo jde vložit větší velikost,pokud ano,jaká? Má s tímhle notebookem někto zkušenosti?
Děkuji všem za odpověď.
notebook ASUS F3Tc
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: notebook ASUS F3Tc
Ja bych to resil spis externim diskem. Odpovez si na otazku, zda ti stoji za to, cpat do stareho notesu novy (= popovodnove drahy) disk. Tento servis nabizi 500GB i s vymenou, takze vetsi kapacita neni problem.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: notebook ASUS F3Tc
Nad touhle možnostíjsem taktéž přemýšlel,ale používám spoustu aplikací a doplňků k nim.Externí disk již mám a mám na něm zmíňené doplňky,problém mám v tom že při připojení disku jej musím pracně prohledávata vyhnul bych se asociování souborů k aplikacím ( extrní disk se ne vždy přihlásí pod stejným písmenem - ikdyž jsem se to snažil nastavit ). Větší HDD by můj problém vyřešilo a externí disk bych používal jen jako zálohu kdyby nastal nějaký problém.
Zde na fóru se ptám,protože jsem zkoušel psát i na podporu fy.ASUS ale odpověď jsem neobdržel.
Přesto děkuji všem za snahu.
Zde na fóru se ptám,protože jsem zkoušel psát i na podporu fy.ASUS ale odpověď jsem neobdržel.
Přesto děkuji všem za snahu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5220
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 17:41
-
- 6
- 3525
-
od petr22
03 lis 2024 09:06
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2641
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
-
Recenze Asus RT-BE58U – připraven na budoucnost
od KingGustavo » 02 říj 2024 18:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 3318
-
od BL!zZard
03 říj 2024 18:24
-
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6356
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”