Samovolny restart

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Pajec99
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Samovolny restart

Příspěvekod Pajec99 » 14 pro 2012 09:24

Chvilku po zapnuti notebooku se mi samovolne restartuje nekdy i dvakrat po sobe .Mam win. 7 Prosim o radu.

Reklama
peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Samovolny restart

Příspěvekod peyrac10 » 14 pro 2012 09:36

Vítej na PC-help!

Co předchází tomu restartu? Objeví se třeba jen na okamžik BSOD?
Zkus po startu opakovaně mačkat F8 a na obrazovce, která se objeví, zakaž automatický restart. Když se objeví BSOD, dej sem jeho screen.

Jinak jsi uvedl strašně málo informací na to, abych se zkusil něčeho chytit - typ ntb, zda po restartu (obou restartech) pak normálně běží, teploty komponentů naprázdno/v zátěži apod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Pajec99
nováček
Stav:

Příspěvekod Pajec99 » 14 pro 2012 10:37

Za odppoved dekuji.Zakazal sem ten restart uvidim jestli se to za cely den stane znovu doufam ze to pomohlo.Restoval se treba kdyz sem ho zapl prihlasil sem se na skype ,nebo na email nebo jen prohlizel fotky.Je to Acer Aspire 5349 intel b815 DDR 3 memory 4GB ,500 GB HDD .Mam asi asi 3 mesice,mam zabrano 91gb mista pocitac je v celku prazdny. Pri tom restartu se mi nezobrazuje nic neobvykleho vypada to uplne stejne jako kdyz ho sam restartuju prez ikonu restart .Urcite dam do vecera vedet jestli je problem vyresen nebo se stale opakuje.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 20 pro 2012 12:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma na žádost autora znovu odemknuto, chválím správné použití tlačítka "!"

Pajec99
nováček
Stav:

Příspěvekod Pajec99 » 20 pro 2012 15:25

Zdravim vas ,po nekolika dnech jsem prisel na to ze notebook stale neni v poradku dal na 1 den pokoj a uz zase se mi restartuje.Dekuji za dalsi rady

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • (KB5046714) opakovaný restart bez výsledku
    od sasshrek » 05 pro 2024 20:06 » v Windows 11, 10, 8...
    2
    2331
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    06 pro 2024 16:11
  • Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
    od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem
    10
    4387
    od Sipsisipi Zobrazit poslední příspěvek
    25 srp 2024 10:37

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”