Ahoj PC-help mám takovy broblém ze zvukem když pustim normal na pc nejakej song tak to v reprakach trocha chraptí a nedá se nic poslouchat ale když připojim repraky do mobilu a neco pustim tak to hraje uplne normal nevíte co stim ?
mám win xp home 32bit
zakladovka MSI G41M4-F (MS-7592)
Program na spravce zvuku mam VIA HD Audio Deck
Při přehrávání hudby na PC repráky "chraptí" Vyřešeno
Při přehrávání hudby na PC repráky "chraptí"
Naposledy upravil(a) Ltb dne 14 pro 2012 21:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém ze zvukem
Neměl by být problém dát nejnovější možný.-http://www.msi.com/product/mb/G41M4-F.html
Proč tam máš VIA,když na webu výrobce je Realtek High Definition Audio Driver (NonWin8)?
Proč tam máš VIA,když na webu výrobce je Realtek High Definition Audio Driver (NonWin8)?
ahoj nejde my zvuk vubec nemam na liste dole v pravo to sluchatko nic když zapnu pisnickzu vsechno bezi akorat zvuk neslisim nic vsechno mam oki jak si mam stahnout to sluchatko jak se to menuje nebo vcem je problem
už se stahuje a proč tam mam VIA? mam to tam proto že na instal cd k zakladovce je ten VIA HD tak proto
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Pro 2012 19:34) ---
radek napiš jakou máš zakladni desku
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Pro 2012 19:37) ---
a ješte co máš za os
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Pro 2012 19:34) ---
radek napiš jakou máš zakladni desku
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Pro 2012 19:37) ---
a ješte co máš za os
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
ten počítač mi driv sel a taky bylo neco se zvukem tak sem to dal strejdovy opravit a ten my vsechno preměnil a opravil a tet nevim co je to zač víte mám svechno jiný v tom pc vsechno ym de akorat to sluchatko ym tam chyby
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to stejná základovka co jsem dal odkaz jako máš ty?Protože pochybuju,že výrobce bude dávat na serii desek rozdílné zvukové čipy.
co mám teda udělat ?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Založ si vlastní tema.Napiš jakou máš základní desku a jestli na ní používáš zvukovku.Nebo máš nějakou jinou?Podívej se do správce zařízení jestli je vše v pořádku nebo tam máš nějaký otazník nebo vykřičník?Určitě máš cd k základní desce tak ovladač můžeš přeinstalovat přes správce zařízení.
sem na spávce zarizeni a tam pmy to pise cotoje atd.. a potom tam mam spusťte spravce zarizeni nebo otevrete napovedu ke spravce zarizeni co tet
no tak me to nejde když nainstaluju ten Realtek High Definition Audio Driver (NonWin8) tak nejde pořát to ukazuje že to chce naistalovat ovladače zvuku
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Pro 2012 21:23) ---
nemam třeba aktualizovat bios ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Pro 2012 21:23) ---
nemam třeba aktualizovat bios ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1804
-
od extrem