Total Commander - Výchozí složka Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Total Commander - Výchozí složka
Potřeboval bych nastavit, abych se dostal vždy do kořenového adresáře disků C: a D: pokaždé když zapnu Total Commander. (V levém okně C:, v pravém D:) funkce uložit pozici okna a uložit nastavení jsem zkoušel ale pokud momentálně pracuji v TC a najedu do jednotlivých složek, vypnu a zapnu TC tak se objevím v těch složkách a to já nechci. Vím že to jde nějak nastavit ale už si nepamatuji kde
. Tak prosím o radu

Intel Core i7-2600 3.40 Ghz, nVidia GTX 680, Kingston 2x4GB, WD Caviar Green RX 2TB, Gigabyte P67A-D3-B3, Philips SPA2602/10, Genius KB-110X, Logitech M510, LG Flatron W2043T-PF, Windows 8
Re: Total Commander - Výchozí složka
Nazdar,...konfigurace/funkce/..třetí zatržítko zhora.Snad je to co chceš.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel ne. Tohle je jen pokud bych chtěl změnit disk z C: na D: tak přejít do ROOT ale já potřebuji aby když jsem v určité složce na nějakém disku tak po skončení total commanderu a jeho následném spuštění načíst v levém okně disk C: a v pravém disk D: oba dva v root. Vím že to jde. Na svém PC to mám tak nastavené ale nemám teď k němu přístup a nepamatuji si již jak se to dělá.
Intel Core i7-2600 3.40 Ghz, nVidia GTX 680, Kingston 2x4GB, WD Caviar Green RX 2TB, Gigabyte P67A-D3-B3, Philips SPA2602/10, Genius KB-110X, Logitech M510, LG Flatron W2043T-PF, Windows 8
Mám staršiu verziu TC a tam to je v menu:
Konfigurácia > Obecné nastavenie > záložka Funkcie > pole Uloženie pri skončení - odškrtnúť voľbu [ ] Adresáre
Takže najlepšie najprv zavrieť TC, aby si zapamätal poslené adresáre presne tak, ako chceš a potom znova spustiť TC a vypnúť uvedenú voľbu v Konfigurácii.
Konfigurácia > Obecné nastavenie > záložka Funkcie > pole Uloženie pri skončení - odškrtnúť voľbu [ ] Adresáre
Takže najlepšie najprv zavrieť TC, aby si zapamätal poslené adresáre presne tak, ako chceš a potom znova spustiť TC a vypnúť uvedenú voľbu v Konfigurácii.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Total Commander - Výchozí složka Vyřešeno
Jasněéééé!!! Tisíceré díky!!! Jsem jenom slepej
! Já věděl že to tam někde je!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4209
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:59