Ahoj,
znovu se na Vás obracím s poměrně velkým problémem. Mám notebook přibližně od května. V podstatě již od té doby se mi stává takový problém, že z ničeho nic, ať dělám cokoliv se začne nehorázně sekat, že nejde dělat vlastně nic.. Sekání trvá cca 5 sekund, následně zčerná obrazovka a notebook se vypne. Následně dalších 5 sekund ho není možné zapnout, až po uplynutí těch několika sekund na něco reaguje. Tentokrát mi vážně došla trpělivost, protože v předěšlích 10ti minutách to udělalo 2x. Z přehřátí to být nemůže, zase tolik ho nevytěžuji.
Děkuji, Josef.
Notebook se samovolně vypíná
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook se samovolně vypíná
Pro ověření raději screen s teplotama dodej
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Chvilku byl od problému klid, ale zase se objevil. Asi budu vypadat jako naprostý amatér, ale nemám ponětí, kde najdu hodnoty o teplotách ntb.
-
- Pohlaví:
V mém podpisu je odkaz na HW-Monitor. Ten ti ty teploty ukáže a potom sem dej screen jako přílohu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1965
-
od Petr pc help
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 23:06