Zdravím,.
Měl bych prosbu.Vlastním mininotebook Packar Bell Dot S Intel Atom N570 s OS Win 7 starter 32bit.
Nedávno jsem to chtěl přeinstalovat na jinou verzi než starter,protože se mi to zdálo pomalé,ale celé mi to spadlo a nevěděl jsem kudy kam,až potom to napravilo bootování z flash disku,na kterém byly Visty.Když se proces dokončil,měl jsem radost,ale hlásilo to chybu,že tam není síťový adaptér,síťový adaptér ethernet,VGA a ještě asi další 2 věci.Zkoušel jsem stahovat různé ovladače na druhém stolní PC,protože mi nešla wifi (která nejde čudlem ani zapnout) a kabelem také ne.
Tak jsem tam dal zpět win 7 32 bit ale home basic a už to nehlásí VGA a věci kolem grafiky,ale už to ve správci zařízení ukazuje v podsložce Další zařízení síťový adaptér,síťový adaptér Ethernet,Video adaptér a zařízení PCI u kterého jsou vykřičníky.
Zkoušel jsem na stránkách výrobce postahovat ovladače a nainstalovat,ale nic,už jsem z toho zoufalý a nevím co s tím,mohl bych Vás poprosit o rady,tipy a návody?????
Předem mockrát děkuji
Vítám Tě na PC-help! Nejprve si přečti pravidla tohoto fóra a příště se jimi řiď a nevkládej dotaz do cizího příspěvku. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Pic
Windows 32 ovladače
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4884
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3041
-
od petr22