Zapojení satelitu, scart
Zapojení satelitu, scart
Zdravím poradíte mi...problém je takový chci zapojit do televize satelit, byl už jednou použit anténa je propojená a scart je zapojenej na tv a do av vstupu, ale jenom zrní...nevíte proč ?? Mělo by tam být nějaké menu ne? díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zapojení satelitu, scart
Dej jenom do Scartu a přepni na něj TV.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Menu se vyvolá z dálkového ovladače.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na TV ovladači zvol AV. Pokud má TV 2 vstupy Scart, tak si ověř zda jsi připojil ten správný. Doufám, že kabel od satelitní antény je správně připojen k satelitními přijímači a ten je zapnut dálkovým ovladačem satelitního přijímače (svítí zpravidla zelená kontrolka - červená je pohotovostní stav).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no já to mám vše zapojený ještě kouknu na ten příjmač, ale mám to zaplé na tv na av a stejně zrní...zatím díky za rady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Buď není nastavená anténa, nebo je nefunkční satelitní přijímač, nebo také poškozené kabely.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
no budu to nějak zkoušet, jinak mi to pěkně naštve...
Já jsem dříve musel několik vyndat a nandat SCART (velký Eurokonektor), doslova narvat, aby to fungovalo. Také bývá na konektorech Out a IN, třeba to máš obráceně. Zlaté (doslova
) HDMI.

tak kontrolka na satelitu nesvítí vůbec při zapnutí setoboxu, tam asi bude chyba....Kabel ??
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono na zapojení scartu taky něco jde zkazit?Co manuál k tv jak má být nastavená pro připojení sat?Anténa sat je dobře nastavená?Kabeláž v pořádku?Anténu můžeš primitivně zkontrolovat-pokud máš trochu slušný telefon s androidem-
http://www.youtube.com/watch?v=31ikzA82RH4
http://www.youtube.com/watch?v=31ikzA82RH4
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mluvíš o satelitu a settopboxu. Ten settopbox mi jaksi nepasuje do sestavy. Nebo tak říkáš satelitnímu přijímači?
Dále můžeš mít jednosměrný kabel SCART a zapojil jsi ho obráceně. Zkus ho otočit - to, co je v TV strčit do satelitu a naopak.
Nemáš náhodou na zadní straně satelitu malý síťový vypínač, který není zapnutý?
Pokud má satelit i/nebo TV dva SCARTy, ujisti se, že je konektor na přístroji zastrčen v tom správném - u satelitu obvykle ozn. TV, u TV je obvykle jedno, který použiješ, ale musíš ho správně zvolit v přepínání vstupů.
Dále můžeš mít jednosměrný kabel SCART a zapojil jsi ho obráceně. Zkus ho otočit - to, co je v TV strčit do satelitu a naopak.
Nemáš náhodou na zadní straně satelitu malý síťový vypínač, který není zapnutý?
Pokud má satelit i/nebo TV dva SCARTy, ujisti se, že je konektor na přístroji zastrčen v tom správném - u satelitu obvykle ozn. TV, u TV je obvykle jedno, který použiješ, ale musíš ho správně zvolit v přepínání vstupů.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doufám, že si nepleteš satelitní přijímač se set-top boxem, který slouží k příjmu digitálního signálu pozemního vysílání pro analogové TV přijímače.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4323
-
od HappyMental