Zdravim,
potřeboval bych poradit. Už delší dobu pociťuji zpomalování načítání win7 a přihlašování uživatele. Teď už to zašlo tak daleko, že když se chci přihlásit, tak mi někdy ani nenaskočí plocha, ale jen černá obrazovka a musím se přes Ctrl+Alt+delete odhlásit. Pak se mi většinou podaří přihlásit. Trvá to na můj vkus dlouho, ale podaří se. Poté již počítač běhá dobře, ale s přihlášením jsou problémy. Zkoušel jsem to projet antivirem(avast), taky jsem zkoušel najít nějaký jiný škodlivý software za pomoci Malwarebyte, CCleaner a stinger, ale nic jsem nenašel. Nenapadá někoho něco?
Předem děkují za každou radu.
Dlouhé přihlašování a pomalé načítání systému.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Dlouhé přihlašování a pomalé načítání systému.
Vítej na PC-Help!
Napadá, vadná RAM anebo HDD. Zkontroluj ho - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
Napadá, vadná RAM anebo HDD. Zkontroluj ho - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuju, nevim, jestli jsem ho zkontroloval správně. Stáhnul jsem si to, nainstaloval a spustil. Píše to stav disku dobrý. Pak jsem spustil TuneUp Disk Doctor a výsledek byl, že to žádnou chybu na disku nenašlo. Dá se kontrolovat ještě nějak jinak(důkladněji), nebo jak zkontrolovat tu ramku?
-
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tento program nespustím. Když si stáhnu shareware verzi, tak mi to píše, že neni kompatibilní s OS. A co jsem z jejich stránek pochopil tak ta nejnovější verze je jen placená.
-
- Pohlaví:
Ale nic není placené. Je tam shareware zdarma a funkční. Jen je třeba si ty stránky pročíst. Nic nezkazíš, když si necháš zkontrolovat log v sekci Hijack This.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tu shareware verzi mám, ale když spustim aplikaci, tak mi to hodí error, že verze souboru neni kompatibilní s vezrí windows a abych to ověřil u vydavatele aplikace. Jenže na těch stránkách je jen jedna shareware verze.
-
- Pohlaví:
No ano, však to je ISO. To musíš rozbalit z toho zipu a následně vypálit jako obraz disku a následně z toho nabootovat. Potom se spustí kontrola RAM, která trvá dlouho - dle velikosti RAM-
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Když to dám jako virtuální zařízení, tak se mi to stejně nespustí a napíše to, že soubor nebo adresář je porušen nebo nečitelný. Nemáte nějaký jiný program na kontrolu RAM?
-
- Pohlaví:
Ty máš problém se čtením psaného textu. To není hra, tedy žádné virtuální zařízení!!! Zkus http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/ ale nic moc
No ano, však to je ISO. To musíš rozbalit z toho zipu a následně vypálit jako obraz disku a následně z toho nabootovat. Potom se spustí kontrola RAM, která trvá dlouho - dle velikosti RAM-
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak už my to našlo dvě chyby, takže problém bude asi tam. Aktuálně je to na 230%. Jak dlouho takový test trvá? A dá se to nějak opravit, nebo lze jen vyměnit RAMku?
Tady jsou screeny tech errorů.
Tady jsou screeny tech errorů.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to projel ještě jednou a ty samá chyby. Dá se to nějak zpravit? Je to důvod k reklamaci pc?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2557
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 15:10
-
-
- 4
- 2620
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
- 2
- 18589
-
od Ltb
20 kvě 2025 11:43
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5113
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3859
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”