Plug-in MClickFocusTab je super doplněk pro ulehčení práce

- krátkým (normálním) stiskem prostředního tlačítka (typicky kolečka) myši nad odkazem (linkem) otevře odkaz do nového tabu bez fokusu (v pozadí) - to je nepřenese vás do něj, zůstanete v původním tabu
- dlouhým stiskem kolečka myši nad odkazem otevře odkaz do nového tabu s fokusem (v popředí) - to je přenese vás do něj, nezůstanete v původním tabu
Musím autora pochválit za nápad dlouhého stisku. Používám dlouhé stisky a dvojité stisky (ty využívám především k nápovědě) na klávesnici ve svém operačním systému Explosionu na počítači Sam Coupé už někdy od roku 1996-1997. Můžete se sami přesvědčit, viz můj podpis - článek: Emulace Sam Coupé ...
Pro majitele MS myšek: nejdříve jsem to na svém MS hlodavci IntelliMouse Explorer 4.0 nemohl rozchodit, jako jsem si všiml, že na Firefoxu nefungují vůbec stisky prostředního tlačítka (kolečka). Už dříve když jsem chtěl ve hrách používat stisky kolečka, musel jsem v ovladači myši nastavit funkci stisku kolečka na: Disable. Zde to ale nefungovalo. Chtěl jsem tuto funkci využívat stůj co stůj, tak jsem se v tom zase pošťoural a výsledky by mohli využít i další majitelé MS myší ... Aby totiž Firefox využíval stisku kolečka MS myši, musí být v ovladači tato funkce nastavena ne na default: Next Windov nebo na Disabled jak by se logicky mohlo zdát (s logikou u MS člověk nikdy neví