Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
OK beru zpet a omlouvam se!!! Doufam, ze omluvu prijmes.
Jasně, hlavně ZMĚŇ ten tvůj příspěvek s tou žádostí! Kliknout na upravit - smaž text - dej tam, co chceš..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Edit moji zpravy proveden. Vsichni co jste na ni reagovali prosim upravte to ve svych reakcich. Dekuji
7 hříchů Windows 7:
Tak jako katolická církev má svých sedm smrtelných hříchů (pýcha, lakota, závist, hněv, smilstvo, nestřídmost a lenost), přičemž k nim se bezpochyby sluší doplnit i sedmici aktuálních civilizačních témat vzešlých loni z rohovoru s jedním čelním představitelem církve, která byla chybně interpretována jako oficiální nové hříchy (znečišťování životního prostředí, genetické modifikace, pokusy na lidech, sociální nespravedlnost, ožebračování lidí, shromažďování nemravného bohatství a distribuce drog), má i Free Software Foundation sestaven seznam 7 hříchů Microsoftu, které oživují v souvislosti s chystaným uvedením Windows 7. A protože věnujeme Microsoftu na našich stránkách velké množství prostoru, které plně odpovídá jeho majoritnímu zastoupení na trhu, rozhodli jsme se opět dát vám šanci nahlédnout na problematiku informačního světa i z druhé strany barikády, která hlásá otevřenost standardů a svobodu v softwarové oblasti ...
http://www.cdr.cz/a/27746

Tak jako katolická církev má svých sedm smrtelných hříchů (pýcha, lakota, závist, hněv, smilstvo, nestřídmost a lenost), přičemž k nim se bezpochyby sluší doplnit i sedmici aktuálních civilizačních témat vzešlých loni z rohovoru s jedním čelním představitelem církve, která byla chybně interpretována jako oficiální nové hříchy (znečišťování životního prostředí, genetické modifikace, pokusy na lidech, sociální nespravedlnost, ožebračování lidí, shromažďování nemravného bohatství a distribuce drog), má i Free Software Foundation sestaven seznam 7 hříchů Microsoftu, které oživují v souvislosti s chystaným uvedením Windows 7. A protože věnujeme Microsoftu na našich stránkách velké množství prostoru, které plně odpovídá jeho majoritnímu zastoupení na trhu, rozhodli jsme se opět dát vám šanci nahlédnout na problematiku informačního světa i z druhé strany barikády, která hlásá otevřenost standardů a svobodu v softwarové oblasti ...
http://www.cdr.cz/a/27746
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den,
mám stažených všech 6 .rar souborů, chtěl bych Vás poprosit o pomoc, na DVD mám vypálit tyto .rar soubory nebo soubory .iso které "vzniknou" po extrahci? A vypálit v Nero jako Bootovací DVD nebo nějaké jiné?
Díky moc za pomoc
mám stažených všech 6 .rar souborů, chtěl bych Vás poprosit o pomoc, na DVD mám vypálit tyto .rar soubory nebo soubory .iso které "vzniknou" po extrahci? A vypálit v Nero jako Bootovací DVD nebo nějaké jiné?
Díky moc za pomoc
Musí se vypálit ISO jako složky a soubory, ne jako ISO!
Proč? Já to vždy vypalovala jako ISO a normálně to bylo bootovací instalační DVD..
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Takže ještě extrahuji extrahované .iso soubory a to, co mi "vyleze" vypálím? A poté v Neru vypálím jako bootovací DVD nebo ne? Díky
musis z isa vypalit disk, ne vypalit iso na disk
mozna ze to mas v neru prelozeny jako vypalit iso na disk ale vis jak to dopada s ceskym prekladem :) (viz. filmy v tv)
(nvm jak to tam je, jen odhaduju)
mozna ze to mas v neru prelozeny jako vypalit iso na disk ale vis jak to dopada s ceskym prekladem :) (viz. filmy v tv)
(nvm jak to tam je, jen odhaduju)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak nerozumím, nemohl by mi to někdo prosím polopatě vysvětlit? Díky moc..
Nechápu zda mám tedy soubor .iso rozbalovat či ne...
Nechápu zda mám tedy soubor .iso rozbalovat či ne...
zalezi co mas za vypalovaci program
ale samozrejme jde taky napr. winrarem ten iso soubor rozbalit do nejake samostatne slozky, pak do te slozky vlizt a ty soubory, ktere se extrahovaly vypalit na dvd jako Datovy disk
ale samozrejme jde taky napr. winrarem ten iso soubor rozbalit do nejake samostatne slozky, pak do te slozky vlizt a ty soubory, ktere se extrahovaly vypalit na dvd jako Datovy disk
Pokud máš nero, tak tam je vypálit obraz disků nebo tak něco.. To je ono.
Pokud si nejsi jistej, tak na ten soubor .ISO klepni pravým dej otevřít v... vyber winrar a to co je uvnitř přetáhni třeba na plochu nebo do nové složky. Poté dej v neru vypálit datové dvd a všechny ty soubory tam dej.
Pak ještě nastavit v BIOSu bootování z CD.
Pokud si nejsi jistej, tak na ten soubor .ISO klepni pravým dej otevřít v... vyber winrar a to co je uvnitř přetáhni třeba na plochu nebo do nové složky. Poté dej v neru vypálit datové dvd a všechny ty soubory tam dej.
Pak ještě nastavit v BIOSu bootování z CD.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2617
-
od petr22