Pokud máš více,jak 3,2GB ram,tak ber 64 bitovou,jinak 32.
Do budoucna je mít lepší 64,už kvůli té paměti a tomu,že se postupně začíná více psát aplikací pro x64 systém.
Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
32 bit - pokud mas ram do 3GB
64 bit - pokud mas ram nad 3GB (v pripade 32bit by system vyuzil pouze cca 3GB. vice ne)
http://www.microsoft.com/windows/window ... fault.aspx
64 bit - pokud mas ram nad 3GB (v pripade 32bit by system vyuzil pouze cca 3GB. vice ne)
http://www.microsoft.com/windows/window ... fault.aspx
Nepříjemná omezení světa počítačového:
Nemám rád limity. Nebo, celou větou - nemám rád omezení žádného druhu, počínající nutností nosit do určité společnosti určitý ohoz a konče jakýmkoliv omezením svobody slova. V počítačovém světě je ale možné vše, co budete jenom chtít, ne-liž pravda? Přesto právě průmysl komputerový, jeden z nejkreativnějších, nejprogresivnějších a nejsvobodomyslnějších, je plný limitů a všech možných typů omezení.
1: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16- ... citacoveho
2: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16- ... ho?start=2

Trocha teorie o pevných discích (HDD):
http://www.harryho.info/hdd_teorie.htm
Nemám rád limity. Nebo, celou větou - nemám rád omezení žádného druhu, počínající nutností nosit do určité společnosti určitý ohoz a konče jakýmkoliv omezením svobody slova. V počítačovém světě je ale možné vše, co budete jenom chtít, ne-liž pravda? Přesto právě průmysl komputerový, jeden z nejkreativnějších, nejprogresivnějších a nejsvobodomyslnějších, je plný limitů a všech možných typů omezení.
1: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16- ... citacoveho
2: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16- ... ho?start=2

Trocha teorie o pevných discích (HDD):
http://www.harryho.info/hdd_teorie.htm
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Jen takové malé info: doma pomalu dávám dohromady aktualizaci recenze, něco ubyde, něco přibude.. Ale jak zas začala škola, měla bych začít psát bakalářku, tak to bude ještě nějakej den trvat.
Ale pokud někdo máte nápad, co by tam ještě mohlo být - co tam chybí apod., tak se nestyďte a pište.. Nebo pokud třeba jste sehnali na něco ovladače, tak mi přes SZ nebo sem pošlete odkaz + popis k čemu to je a já to tam dám i s vašim jménem samo :-)
Ale pokud někdo máte nápad, co by tam ještě mohlo být - co tam chybí apod., tak se nestyďte a pište.. Nebo pokud třeba jste sehnali na něco ovladače, tak mi přes SZ nebo sem pošlete odkaz + popis k čemu to je a já to tam dám i s vašim jménem samo :-)
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
- Manek.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak mi to nedá a podělim se taky s vikendovou instalací sedmiček
Na book Fujitsu Amilo to byla hračka, šlape jako hodinky, všechny programy, je rychlejší než s vistama, menší problém pouze s Daemoem, ale dá se stáhnout trial verze, za dvě hoďky hotovo a max. spokojenost. ALE pc......strašný. Zkoušel jsem instalace 32 i 64 bit, bez problémů, našel si ovladače, aktivace proběhla v pohodě, stejně jsem postahoval ze stránek výrobců nové ovladače na chipset, zvukovku i grafárnu a při instalaci dalších softwarů nasledovalo jakoby zamrznutí, nešlo nic spustit-instalace dalších softů ani již nainstalovaných, nic nešlo nainstalovat ani spustit....Mohl jsem dávat jako správce, zkoušet kompatibilitu, prostě mrtvej. Nainstaloval jsem postahované ovladače, total, eset smart security a zvukovku, winRAR a pak to vždy začalo. Hlava mi to za ten vikend nebere, sestava je v podpise, nevím co dělám blbě, jestli hardwerová chyba nebo mezi židlí a klávesnicí??? Takže začínám po 8 pokusech se sedmičkama s instalaci opět "zlaté" visty ultimate 64, protože teda nervy mám jen jedny 

Naposledy upravil(a) Manek. dne 23 zář 2009 20:04, celkem upraveno 2 x.
CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
book: Acer Ferrari One 200
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, už dlouho sháním češtinu na Win7 (64 bit).. Neměl by pro mě někdo nějakou pomoc? Přivítám každý nápad
Kdyžtak PM (SZ)
Kdyžtak PM (SZ)
ve Windows Update ji nemas?
myslim ze tu nekde byly linky
myslim ze tu nekde byly linky
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Češtinu už jsem vyřešil.. Ale nejde mi nainstalovat zvukovka
Zvuková karta - Realtek ALC850 (používám stejný ovladač jako na XP)
Nainstaluju ji do počítače, restartuju a dole u hodin mi píše "Není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení"
Liší se ovladače na xp a na Win seven?
Toto píše Windows Media Player:
Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.
Zvuková karta - Realtek ALC850 (používám stejný ovladač jako na XP)
Nainstaluju ji do počítače, restartuju a dole u hodin mi píše "Není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení"
Liší se ovladače na xp a na Win seven?
Toto píše Windows Media Player:
Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.
no ovladače win 7 a xp se od sebe liší aspon pokud vím
XP od W7 jo, raději zkus ovladače z vist
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2617
-
od petr22