Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Už několikrát jsem tu psala, aby jste tu neřešili aktivaci W7 nelegální cestou!!! Přemýšlejte prosím tím, co máte v hlavě! Toto není warez forum!!!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine: Vidím že jsi optimistka, když si myslíš, že lidé mají něco v hlavě
Těm co tam ještě něco zbylo se to snaží vymazat chlastem a drogama ...

X: No optimistka nejsem, ale nechtěla sem to napsat, tak jak mě to napadlo.. Snažila sem se psát aspoň trochu slušně. Možná by mělo na úvodní stránce PC-HELP být velkým červený písmem - NEJSME WAREZ.. Ale ani to by asi nepomohlo.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Internetová stránka Microsoft Ready Set 7 sídliaca na adrese http://www.readyset7.com má za účel stať sa rozcestníkom pre tých, ktorí budujú svoje softvérové aplikácie alebo hardvér a zároveň má pomôcť pripraviť ich produkty pre nový systém. Ponúkajú sa odkazy na stránky podpôr, toolkitov, centrum kompatibility a ďalšie informácie.
Samostatné sekcie sú venované testovaniu a verifikovaniu kompatibility hardvéru s Windows 7, vlastnú sekciu majú softvéroví vývojári. Cez hlavnú stránku sa tiež dajú nalistovať (vybraní) partneri, ktorí pripravujú alebo budujú svoje produkty pre Windows 7. V zozname je napríklad Intel, AMD, Nero, Nvidia či Corel.
Samostatné sekcie sú venované testovaniu a verifikovaniu kompatibility hardvéru s Windows 7, vlastnú sekciu majú softvéroví vývojári. Cez hlavnú stránku sa tiež dajú nalistovať (vybraní) partneri, ktorí pripravujú alebo budujú svoje produkty pre Windows 7. V zozname je napríklad Intel, AMD, Nero, Nvidia či Corel.
Zdravim :-)
konecne sem presel na Widnows 7 a mam takovy dotaz - jak jde vypnout to automaticke prichytavani ke krajim a zvetsovani oken? Muze se klidne pritom vypnout i mouse gestures, nepouzivam je.
Jsem zvykly hazet si obcas okna pod kraj obrazovky a zase zpatky a rozciluje mne kdyz misto zasunuti se zvetsi. Vedel by nekdo jak tuhle neprijemnou vlastnost vypnout? zatim jsem to nikde nenasel, kdyz zjistim sam se rad podelim :-)
PS: jedna se o finalni RTM build Windows 7
Diky :-)
EDIT: uz jsem to vyresil. Pro zajimavost -
http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... windows-7/
konecne sem presel na Widnows 7 a mam takovy dotaz - jak jde vypnout to automaticke prichytavani ke krajim a zvetsovani oken? Muze se klidne pritom vypnout i mouse gestures, nepouzivam je.
Jsem zvykly hazet si obcas okna pod kraj obrazovky a zase zpatky a rozciluje mne kdyz misto zasunuti se zvetsi. Vedel by nekdo jak tuhle neprijemnou vlastnost vypnout? zatim jsem to nikde nenasel, kdyz zjistim sam se rad podelim :-)
PS: jedna se o finalni RTM build Windows 7
Diky :-)
EDIT: uz jsem to vyresil. Pro zajimavost -
http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... windows-7/
Naposledy upravil(a) melior dne 02 říj 2009 16:28, celkem upraveno 1 x.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Romaine:Souhlasím s PC-HELP být velkým červený písmem - NEJSME WAREZ..
Borec příde že chce poradit,pak zněj vypadne že má staženou hru z netu.Akorát si třepíme huby.A mě to vadí.
Borec příde že chce poradit,pak zněj vypadne že má staženou hru z netu.Akorát si třepíme huby.A mě to vadí.
prosim chci se zeptat,mam v xp rozdeleny disk na 2 oddily tak se chci zeptat jestli mi je po instalaci win7 zustanou rozdeleny nebo mi je win7 spoji.dekuji za odpovedi.
-
- Pohlaví:
Nespojí, pokud si je před instalací nespojíš sám. Prostě si systém nainstaluj na jeden oddíl.
Mirek1 píše:Romaine:Souhlasím s PC-HELP být velkým červený písmem - NEJSME WAREZ..
NEJSME WAREZ..to je jak kdyby nekde u kramu bylo napsano NEMAME PONOZKY..takovy nevim..dosti zvlastni. Chtelo by to spis neco jako slogan. Ci smysluplnou vetu a ne heslo. Nevim..ted mi napadaji blbosti jako napr " Legalni rady o legalnim softwaru" ci jine vety..
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
super a jeste dotaz budou videt normalne oba zvlast jako v xp.dekuji
iDkcz píše:Mirek1 píše:Romaine:Souhlasím s PC-HELP být velkým červený písmem - NEJSME WAREZ..
NEJSME WAREZ..to je jak kdyby nekde u kramu bylo napsano NEMAME PONOZKY..takovy nevim..dosti zvlastni. Chtelo by to spis neco jako slogan. Ci smysluplnou vetu a ne heslo. Nevim..ted mi napadaji blbosti jako napr " Legalni rady o legalnim softwaru" ci jine vety..
a co si o tom jit povidat do vlastniho topicu?
-
- Pohlaví:
andel píše:super a jeste dotaz budou videt normalne oba zvlast jako v xp.dekuji
Měly by. Jeden bude se systémem-tedy systémový a druhý třeba na ukládání dat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2618
-
od petr22