Otázka je jasná, který kvalitní,spolehlivý a rychlý image hosting doporučíte? V poslední době je dostupnost a rychlost těhle služeb hodně pochybná. Znáte nějaký opravdu spolehlivý?
Narážím na to, že v poslední době mají problémy: Ukazto.com ImagesHack.us Pixhost.com
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Teď už jenom tinypic.com. Ukazto.com mě pěkně nas*alo, když zavedli, že musíš mít premium.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Chci si přidat druhý disk do mého ntb HP 255 G8, nebot je v něm pouze NVME 256 Gb a mám možnost přidat ještě druhý disk o velikosti 2,5..přípravu již mám hotovou s přidaným kabelem viz foto, ale jen nevím, jaký HDD zvolit. Jestli klasický 2,5 nebo...
Poslední příspěvek
Do notebooku samozřejmě, že SSD. Jsem překvapený, že 2,5" se ještě vůbec prodává v plotnové verzi.
Potřeboval bych poradit, jaký notebook vybrat. Je to pro kluka známého do školy. Mám zvolit z těchto dvou možností:
Rozhoduji se mezi těmito dvěmi.
HP má Ryzen, numerickou klávesnici, nelze dobíjet přes usb-c a Wifi 6
Lenovo má Intel (stolní...
Poslední příspěvek
Tak koupili ten z Datartu, jelikož byl o 1000Kč levnější, i když měl slabší procesor. Byl stejný jako ten Ryzen co byla jedna z původních variant až na ten slabší procesor. Vzápětí tu ušetřenou tisícovku utratili za službu nastavění Windows i když...