hra na web pizza-expres.eu

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Dano-D2
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

hra na web pizza-expres.eu

Příspěvekod Dano-D2 » 12 led 2012 11:01

Dobrý den,

Chtěl bych na webové stránky www.pizza-expres.eu vytvořit pro uživatele hru podobnou legendárním morhuhnum, ve hře by šlo jen o to za určit čas sestřelit co jak nejvíce létajících pizz. Skóre by se ukládalo do tabulky kde by byli jen ti nejlepší, to skóre by se muselo nulovat co 10 dni a vždy v jednotlivých dekádách by se jméno s číslem nejlepšího střelce uložilo.

Uložilo by se někde bokem a to s toho důvodu že jednou za 10 dni nejlepší střelec vyhraje pizzu zdarma.

Chci se zeptat jestli by jsem jakožto úplná láma něco takového dokázal, nebo jestli by se tady našel někdo ochotny a za finanční odměnu něco takového udělal.

Díky moc za případné odpovědi.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: hra na web pizza-expres.eu

Příspěvekod guest » 12 led 2012 11:24

Vítej Na PC-Help!

První část otázky je úsměvná a zbytečná 8)

Zkus takovou hru vyhledat, určitě jsem hru kde se střílejí pizzy viděl.

Jenom pro inspiraci: http://www.freegaming.de/onlinegames/Co ... -Game.html

Gizzer2
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Gizzer2 » 12 led 2012 11:28

1.hra
2.hra

A na netu si myslím že jich najdeš spoustu.
"Cíle by měly být třešínky na dortech, ne na hromadách hoven."
To nejlepší z country muziky:http://country.funsite.cz/

Dano-D2
nováček
Stav:

Příspěvekod Dano-D2 » 12 led 2012 14:01

díky za rady ale zkoušeli jste hrát někdy tyto hry? jsou stupidní a ta jedna jede ještě doteď. v pohodě zkusím nalézt nějakou hru která by se na web hodila, v tomto případě se ptám jak postupovat dále. Lze hru nějak stáhnout a případně dat tam nějaké higscore které potřebují?

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2012 14:06

Hra ve které klikám abych sestřelil letící pizzu, jiná než stupidní být nemůže!

Dano-D2
nováček
Stav:

Příspěvekod Dano-D2 » 12 led 2012 14:55

je to úplně to samé jako morhuhn a hra morhuhn pitoma není ty chytráku i kdyby ty pizzy měli mít křídla to mi je jedno. vaše příspěvky se zvrhli v něco co je mimo mísu. prosil jsem někoho, aby mi poradil jak něco takového udělat nebo jestli by nebyl někdo ochotny to udělat za finanční odměnu. navíc jste mi tu házeli odkazy na hry které nemaji ani higscore ktérý je zásadní!

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2012 17:15

Zbytečně se rozčiluješ. Částečnou odpověď si dostal a byl si nasměřován kde ji hledat. Podobných her jsou stovky a málokdo, ne-li nikdo je bude případně stahovat, instalovat a zkoušet. To už je ne Tobě.

Moorhuhn je kapitola sama o sobě a především, střílejí se tam slepice, což ve reálném životě narozdíl od pizzy možné je.
Můj kamarád má drogerii a kdybych mu navrhl aby si udělal web kde se bude střílet hajzloppapír, tak mi mne nespíš poslal někam.

Pokud bych chtěl něco podobného udělat pro zákazníky, pak bych se zaměřil na osvědčené věci jako je např. losování účtenek a ne na nějaké bezduché klikání.

Dano-D2
nováček
Stav:

Příspěvekod Dano-D2 » 12 led 2012 20:44

K příspěvkům lidi narážejících na automobil pizzerie dodávám jen, že jsou ubohé. Zvlášť od lidí, kteří vlastní kolo s pomocnými kolečky. Pro ty co nepochopili nedělám tu hru abych rozdával pizzy není to levná záležitost, Chci to jen s toho důvodu aby se na webu něco dělo a chodili tam lidi. S toho vyplývá že nechci ani nějaké předpotopní losování z účtenek, které je neefektivní a k ničemu nevede! Neptal sem se ani na názor na automobil a pro toho uplného kretén*, který se ptál jak musí vypadat kuchyň tak jen dodávám že tam byla vyfocena je nová a pěkná taky stála vice než kolik většina z vás vydělá za dalších 10 let práce. Přišel jsem na tohle forum jen s toho důvodu jestli by mi někdo nepomohl nebo neporadil s vytvořením hry kterou jsem popsal výše. Podle nazvu jsem usoudil, že by se zde mohlo najíd par lidi kteří by dali rady a ne stupidní rady typu takové hry už jsou a hodit mi na ně link, já jsem o těch hrách věděl a nechci je. Udělám si po svém a budu hledat jinde.

BTW. Pizzerie má již nové auto, toto bylo jen na rozjezd.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 12 led 2012 20:48

Téma jsem promazal od zbytečného OT. Prosil bych všechny, aby se drželi tématu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2012 21:06

Často používáš slovo "stupidní". Kolik bys byl ochoten zaplatit za hru typu Moorhuhn? Já to sice neumím, ale mohl bych tě nasměrovat na programátory.

Dano-D2
nováček
Stav:

Příspěvekod Dano-D2 » 12 led 2012 21:45

Jen nazývam věci pravými jmény. Vůbec netušim snad kdyby řekl předběžnou částku on a ja se podle toho zařídim.

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2012 22:00

Počítej v řádu desítek tisíc. Zkus se zeptat třeba u Špidli

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”