Poslední možnost přihlásit se do závodu "RACE 2".....registrace bude možná už jen do neděle 28.5. 15:00! Posledních 6 závodních míst...
Zagi píše:Zacni uz, at mame vetsi sanci
Žádný strach, šance na výhru bude i tak hodně vysoká ....a pokud by to náhodou nevyšlo v tomto závodě, pojedeme další (RC autíček je připraveno hned několik)
Zdravím napadlo mě, že bych se tu zeptal a dostal nějaké rady. :thumbup:
jsem student a chci si koupit první auto do 20-25k, s tím aby bylo nejlépe bez investic ( je mi jasne, ze to bude tezke , ale slysel jsem ze i takove se najdou ) nebo s co...
Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.