PROFITUX.cz vs. BANAN.cz
Re: PROFITUX.cz vs. BANAN.cz
A jo, já jsem blb :) Ale paypal stejně nemám a určitě bych se anglicky na nějakých techcnický věcech nedorozuměl.
Však já ti ten zahraniční hosting nevnucuju. Jenom že Misantrop mi (na základě toho, co jsem od něj četl) připadá jako vcelku rozumný člověk, tak jsem ti chtěl ukázat, že jsou i řešení, která tu nikdo nezmínil.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
já používám forpsi(pouze jednoduchá prezentace)= absolutní spokojenost.
pokud by jsi chtěl spouštět třeba něco jako phpBB apod. , tak banán se nedoporučuje, forpsi bych taky nevolil, ale třeba netzona.cz bude very well.
pokud by jsi chtěl spouštět třeba něco jako phpBB apod. , tak banán se nedoporučuje, forpsi bych taky nevolil, ale třeba netzona.cz bude very well.
Trpělivost růže přináší(lidová moudrost)
Nový návrh - savana.cz - program SAVANA 1000
Obsahuje 5GB WEBFTP + každý rok 300MB navíc.
Je to ale za 95kč (circa), jenže jsou tam dvě domény druhého řádu. Znamená to tedy, že když si koupím doménu prvni.com a druha.cz , půjde udělat to, co jsem chtěl původně - tedy mít tyto dva weby na jednom společném FTP?
Takhle bych za to zaplatil cca 1700 ročně (1200hosting + 500 obě domény), kdybych měl dvě FTPčka a dvě domény, platil bych ročně cca 2400,-
16bit_low : phpBB používám na subdoméně profituxu a jsem spokojený. Výše zmiňovaná savana to také utáhne ? Ještě chci používat instalovanou galerii .. teď si nevzpomínám na název ... je to něco jako phpBB.
Myloš: jojo, dobrý :) jen reaguju, aby sis nemyslel, že jsem si tvých doporučení nevšímám :)
EDIT:
Jelikož jsme hudebně založený web, máme na současných stránkách spoustu souborů ke stažení (jak MP3, tak videoklipy, živá videa ... [MP3 není moc, vesměs jsou to nějaké, které byly uvolněny na netu]). Na dosavadním hostingu není žádný problém ... kontroluje to nějak savana.cz ? Občas dáváme i odkaz na jiné stránky, odkud se dá něco stáhnout ...
A to fotoalbum ... fotoalbum by obsahovalo fotografie těchto skupin ... fotogalerie by byla nainstalovaná, jak jsem zmínil.
Obsahuje 5GB WEBFTP + každý rok 300MB navíc.
Je to ale za 95kč (circa), jenže jsou tam dvě domény druhého řádu. Znamená to tedy, že když si koupím doménu prvni.com a druha.cz , půjde udělat to, co jsem chtěl původně - tedy mít tyto dva weby na jednom společném FTP?
Takhle bych za to zaplatil cca 1700 ročně (1200hosting + 500 obě domény), kdybych měl dvě FTPčka a dvě domény, platil bych ročně cca 2400,-
16bit_low : phpBB používám na subdoméně profituxu a jsem spokojený. Výše zmiňovaná savana to také utáhne ? Ještě chci používat instalovanou galerii .. teď si nevzpomínám na název ... je to něco jako phpBB.
Myloš: jojo, dobrý :) jen reaguju, aby sis nemyslel, že jsem si tvých doporučení nevšímám :)
EDIT:
# Zákazník se zavazuje, že nebude svůj prostor využívat k učelovému sdílení dat ve formě distribuce nelegálního obsahu jiným subjektům a to i jen formou linkování na data umístěna na jiných serverech(SW, fotografie, filmy, torrent, warez atd.) nebo nebude provozovat web, který je zaměřen na fotoalbum nebo filmbanku, které nejsou osobního charakteru (osobně focené fotografie). Také je zakázáno provozovat tzv. "freehosting" nebo "freemail" a provozovat na vašem prostoru web stránky 3. osob. Poskytovatel je oprávněn v případě zjištění zamezit provozu.
Jelikož jsme hudebně založený web, máme na současných stránkách spoustu souborů ke stažení (jak MP3, tak videoklipy, živá videa ... [MP3 není moc, vesměs jsou to nějaké, které byly uvolněny na netu]). Na dosavadním hostingu není žádný problém ... kontroluje to nějak savana.cz ? Občas dáváme i odkaz na jiné stránky, odkud se dá něco stáhnout ...
A to fotoalbum ... fotoalbum by obsahovalo fotografie těchto skupin ... fotogalerie by byla nainstalovaná, jak jsem zmínil.
co se týče savany, popravdě nevím. Zkus si pokecat s někým na fóru phpBB.cz
Trpělivost růže přináší(lidová moudrost)
- Jara
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sry že se ještě vracím k bananu... ale je to shit..
takdy odkaz:
http://www.lupa.cz/clanky/trpke-zkuseno ... -banan-cz/
Vlastní zkušenosti:
Mám jeden web u nich... pomalu mi vyprchá platnost webu...Už dva měsíce mě neustále spamují emaily, že bych si měl přiobjednat další rok... toto se dalo ještě překosount... Potom jsem si tři týdny před vypršením chtěl zálohovat data na serveru - a hle! s překvapením jsem se nemohl dostat jak na ftp tak do administrace! Takže banáne: FUCK OFF !!!
takdy odkaz:
http://www.lupa.cz/clanky/trpke-zkuseno ... -banan-cz/
Vlastní zkušenosti:
Mám jeden web u nich... pomalu mi vyprchá platnost webu...Už dva měsíce mě neustále spamují emaily, že bych si měl přiobjednat další rok... toto se dalo ještě překosount... Potom jsem si tři týdny před vypršením chtěl zálohovat data na serveru - a hle! s překvapením jsem se nemohl dostat jak na ftp tak do administrace! Takže banáne: FUCK OFF !!!

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ok, díky, poptám se tam.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud můžu doporučit tak je to active24.
Pokud můžu nedoporučit tak je to ten profitux. Nemám s ním zkušenosti ale stačí se kouknout na jejich fórum jak se chová admin k jeho zákazníkům.
Pokud můžu nedoporučit tak je to ten profitux. Nemám s ním zkušenosti ale stačí se kouknout na jejich fórum jak se chová admin k jeho zákazníkům.
Když něco neznáte, tak to nehaňte. Já jsem s Profituxem velmi spokojený již pár let. Placený hosting je tam perfektní. Jak je to s neplaceným, nevím. Podporu na mailu má rychlou a poradí i s tím, s čím nemusí. Osobní zkušenost. Ono bavit se s laiky, kteří vám zatěžují server neoptimalizovanými skripty atd. někdy není jednoduché. Nevím o žádném jejich fóru, můžete mi prosím dát link, abych si ověřil, jak to s tím chováním doopravdy je? Ke mě byli vždy vstřícní (možná i proto, že nemám nesplnitelné a nepochopitelné požadavky) a všechny problémy jsme velmi rychle vyřešili. Mail podpora je super, dovolím si říci, že mnohem efektivnější než telefonická, kdy si často navzájem s obch. partnerem nerozumíme.
Závěr - Profitux jednoznačně doporučuji. Dobrá je kombinace Domena.cz (doména) a Profitux.cz (hosting), administrace u obou je přehledná. Totéž nemohu říci u chaotického active24, kde bojuju s převodem domény.
Závěr - Profitux jednoznačně doporučuji. Dobrá je kombinace Domena.cz (doména) a Profitux.cz (hosting), administrace u obou je přehledná. Totéž nemohu říci u chaotického active24, kde bojuju s převodem domény.

ja hostuji asi 5 webu u web4ce.cz a jsem spokojeny. skoro bez vypadku a dobra podpora
Fajn, je dobře vědět o dalším dobrém hostingu. A jakou mají podporu, je rychlá? Já třeba na Profitux napíšu a do 2 - 10 min mi přijde relevantní odpověď, povětšinou již ta stačí k napravení problému atd. (ale já mluvím o Problémech, spíš to jsou různé drobnosti typu dotazu, co by se stalo kdyby mi někdo poslal mail na něco@mojedomena.cz a to něco neexistovalo? či jsem si omylem špatně změnil práva atd.).
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”