New Crazy Portál

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: New Crazy Portál

Příspěvekod Rewqa » 21 srp 2009 13:27

Tomina: Děláš, jako bys nikdy neudělal chybu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 21 srp 2009 13:29

ano ja bych ho pouzival rad ale ty asi nechapes slovo neznam nazev toho programu taky bych mohl treba napsat ze tvoje chapani je jako nactiletyho kdyz nechapes co pisu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jinak kluci prece se nebudeme bavit jako maly jardove o gramatice, od toho jsou skoly a ja potrebuju poradit co vylepsit na webu ne jak mam vylepsit moji gramatiku a ja cekam na nazev toho programu :lol:

// Příspěvky sloučeny
// mike007

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 21 srp 2009 13:35

Tomina: Musíš brát, že to jsou stránky zaměřené pro náctileté. Je tedy vcelku jasné, že tvým "starým" očím takový design sedět nebude. Ale to samé bude u většiny teenagerovských stránek. Co se týče chyb, obsah by měl být bez chyb, s tím souhlasím, ale občas se stane, že nějaká ta chybička padne. Podívej se na některé odborné portály, kde píší zkušení lidé, např. novinky.cz Kolikrát tam je takovej balast, že by jeden blil. No a jak to funguje! Hlavní je, jak říkám, podat lidem informace, které potřebují. To že se tam občas vyskytne pravopisná chyba se dá s trochou omluvit...
I ty, Tomino, nejsi žádný svatoušek ;)
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 21 srp 2009 13:40

jinak tu kompatibilitu pro google,safari,explorer,opera a spol s.r.o. uz delame ted tak doufam ze mi to vyjde, jinak vlastne vcera jsem psal jednomu klukovi od vas s pc-help. je to pry odbornik a ja ho chtel pozadat o pomoc v css a v diakritice ale nejak se mu asi do toho nechce :-( menuje se nejak Miloš F. Pechař ale neodpovida na skype :-(

a zapomel jsem na jednu vec, nekdo mi tu psal ze nevi poradne o cem crazy portal je a bylo by namiste neco o tomto portale napsat takze jdu na to : tento portal je pro mlade a to jste pochopili. Meli by tam byt : online serialy,filmy, videa, hudba, obrazky, profily jako napriklad na lide nebo na libku, take ted vytvarim seznamku. Mozna ---- kdyz sezenu cloveka pomocnika tak bychom pridali i crazy novink ze sveta celebrit . Navstevnici take mohou vkladat svoje videa na nas web, mohou si pridavat pratele a s nimi se mohou bavit o budoucim zabavnem portalu. k tomu pridejme take tvorbu vlastniho blogu na nasem crazy portalu coz se prave dela a vytvari v techto odpolednich hodinach. Myslim ze crazy porta v "" toho nabidne dosti

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a nikdo ještě po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 21 srp 2009 14:55

Já napsal svůj názor a nehodlám polemizovat o tom, kdo je svaťoušek a kdo ne. Pokud chce echt kvalitní web, musí zapracovat. Já weby dělám a sám vím, co je to za nevděčnou práci, musí pro to mít člověk takřka 6. smysl a vymlouvat se na něco je pak velmi snadné, zvlášť, když to jsou prkotiny jako pravopis. Pokud něco dělám, tak to dělám pořádně a pseudoweby typu Novinky a další blitky dobrého tvůrce webu nezajímají, nebo spíše zajímají, ale jen jako názornou ukázku, jak se to nedělá.. :lol:
Můj názor.. :wink: :bigups:

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 21 srp 2009 15:54

ja taky delam sam weby uz hodne dlouho a to ze na webu je par chyb v gramatice neni az tak hrozny!!!!!!!! na webu se stale pracuje myslim ted crazy portal a myslim ze v zari to bude taky uplne jiny!!!!

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 21 srp 2009 21:01

Nic si z toho nedělej, každý nějak začíná. Chybovati je lidské, ale nesmí to být trvalé.
Pravila novomanželka po svatební noci svému muži: "S tebou bude život těžkej, a plat máš taky malej..." :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 21 srp 2009 21:40

PavelKilleR píše:existuje jeden program nebo jejich asi vic na opravu gramatiky nemyslim word protoze to je ksunt ale nejakej program na opaaravu chyb ale nevim jak se menuje sakra :-D
Jsou to Pravidla českého pravopisu a učebnice gramatiky :D

Dále:
  1. Moc barviček. Jistě, je to pro náctileté, ale i tak by ses mohl trochu krotit – množství barev znepřehledňuje – nevím, na co se koukat dřív.
  2. Černý text na tmavěmodrém pozadí je nečitelný. Navštiv http://www.sovavsiti.cz/kontrast/
  3. Centrování textu neprospívá jeho čitelnosti. Varoval bych se ho. Má svoje místo leda u nadpisů a u poezie.
  4. U odkazů citelně postrádám nějaký hover-efekt (nejlépe změna barvy textu či pozadí)
  5. Text o kompatibilitě webu považuji za pitomost – z hlediska návštěvníka buď stránky fungují, nebo nefungují a je mi úplně jedno proč. Nevidím tam nic, proč by to nemělo fungovat ve všech současných prohlížečích. Vit též viewtopic.php?f=11&t=34221 (za půlkou stránky, od textu „Posledním varováním budiž odstrašující formulace“
  6. V patičce je u textu „Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2009 by Nick Jones“ neviditelné „PHP-Fusion“
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”