Příspěvekod karlos » 08 říj 2010 07:23
Vidím výkvět povahy českého národa, jak svého času z tribuny na prvního máje. Jen samé remcání a brblání. V televizi dávají kravinu za kravinou, ale všichni na to čumí. A remcají... Vždyť ta televize má knoflík na vypnutí a místo bezduchého čumění do virtuálních světů mohou dělat cokoliv jiného, smysluplnějšího. A uloz.to? To je to samé. Když se vám to nelíbí, tak běžte jinam. Legální věci, které jistě všichni stahujete od rána do noci, se dají stáhnout i jinde, kde mají určitě pro vás přijatelnější design a lepší vyhledávání. Buďte rádi, že můžete zadarmo, nebo půldarma tahat to, za co byste jinak zaplatili, jak mourovatí a neremcejte, vypadáte pak, jak ti čumilové na bednu...
A odpověď na otázku v tématu. Líbí se mi. Přijde mi daleko přehlednější, oproti předchozí verzi, která byla příliš podřízena jediným dvěma aspektům, uložit/najít. Dnes máme, alespoň někteří, požadavky i na vzhled, především však zadavatelé reklam. Náhledy mi sice také příliš nevyhovují, ale patrně je to trend doby a nám nezbyde, než se přizpůsobit, nebo naučit hledat tlačítko pro přepnutí na seznam. Ještě je jedna možnost. Napsat, namísto remcání, webmasterovi, nebo provozovateli, co se mi líbí, nebo nelíbí na jejich práci a čím by se dala vylepšit, namísto zbytečného tlachání někde jinde a bude-li takových názorů více, určitě se promítnou do vzhledu výsledné stránky. Koneckonců proto si dávají na stránky své adresy...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)