Stene: Držím se tématu.
Pokud by se na tom zapracovalo a opravilo ty hlavní nedostatky, mohl by z toho být pěkný web.
WEB: Prosím o kritiku mého projektu Vyřešeno
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: WEB: Prosím o kritiku mého projektu
Celý web budu předělávat, s kámošem jsme se domlouvali na lepších fotkách, protože ty co tam nyní jsou, jsou z roku 1998, takže je potřeba tomu dát šťávu, rozhodně děkuji za kritiku, opět říkám, že to byla moje jakási prvotina. Děkuji i Atsorovi, který byl tak hodný a nad problémem se pozastavil i na svém webu. Nemyslím si, že by to bylo takové haló, aby se to muselo řešit až takovým způsobem, ale někdo holt rád dělá z komárů velbloudy.
Díky za kritiku a rozhodně nejsem naštvaný, jinak bych to sem nedával, protože chybami se člověk učí a každý nějak začínal, takže přístě prosím s chladnou hlavou a bez emocí..
Díky
Díky za kritiku a rozhodně nejsem naštvaný, jinak bych to sem nedával, protože chybami se člověk učí a každý nějak začínal, takže přístě prosím s chladnou hlavou a bez emocí..
Díky
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přátelé, takže jsem web kompletně předělával..některé věci nejsou ještě hotové..chci se zeptat na Váš názor i teď..
http://www.masomarket.ic.cz/
EDIT: pro srovnání minulá verze
http://www.masomarket.ic.cz/
EDIT: pro srovnání minulá verze
Naposledy upravil(a) Tomina dne 15 lis 2009 21:21, celkem upraveno 1 x.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně se mi to líbí víc než poprvé... i to slideshow tomu dalo "šťávu" 

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ano, líbí se mi to víc. jen těch slidů je tam až moc :-) na úvodní stránce by stačily obyč obrázky a fotky prodejen by se hodily spíš do kde nás najdete. a taky tu mapu je lepší udělat jako klasický obrázek s odkazem přímo na mapy.cz. Potom celé O nás je napsané jiným textem než ostatní části webu! Dále, pro lepší přehlednost bych dal menu dolů, pod řezníčka, takhle to menu trochu splývá s reklamní lištou.. :-) Ale je to o dost lepší jak stará verze!!!
Ty flashové lupičky mě drtí – vidím v rohu obrázku nějaké udělátko, tak si říkám „k čemu to asi je“, najedu myškou – a ejhle, udělátko zmizí.
Navíc mi takový miniaturní zoomeček přijde jako zbytečná flashová exhibice. Daleko účelnější by¨po mém soudu bylo, kdyby se po kliknutí fotka otevřela (nejspíš v lightboxu či podobném udělátku) výrazně (třeba 4×) větší, aby bylo vidět detaily.
..
Vítám, že má každá stránka unikátní <title>, ale neškodilo, kdyby za identifikací stránky (O nás, Naše prodejny…) následoval název webu:
<title>O nás * Masomarket s. r. o. Třebíč</title>
..
Mimochodem za tečkami se dělají mezery. S. r. o. / nikoli s.r.o.
Zkus si napsat bez teček třeba P. I. Čajkovskij
Navíc mi takový miniaturní zoomeček přijde jako zbytečná flashová exhibice. Daleko účelnější by¨po mém soudu bylo, kdyby se po kliknutí fotka otevřela (nejspíš v lightboxu či podobném udělátku) výrazně (třeba 4×) větší, aby bylo vidět detaily.
..
Vítám, že má každá stránka unikátní <title>, ale neškodilo, kdyby za identifikací stránky (O nás, Naše prodejny…) následoval název webu:
<title>O nás * Masomarket s. r. o. Třebíč</title>
..
Mimochodem za tečkami se dělají mezery. S. r. o. / nikoli s.r.o.
Zkus si napsat bez teček třeba P. I. Čajkovskij

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
V dělání webů se fakt moc nevyznám, ale celkovým dojmem na mě stránky zapůsobily....vytknul bych akorát to přibližování u těch dvou prvních obrázků...prakticky vůbec se to nepřibližuje a velikost je téměř stejná...takže z mýho pohledu je to trochu zbytečný.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuji za názory..u té lišty změním alespoň barvu, nicméně ty zoomovatelné obrázky byly spíše podmínka od zákazníka..fotky budu nadále upravovat, jsou tam místy vidět nehezké věci, fotil jsem to já půjčeným foťákem...můj kompakt by to nezvládl..
Čeká mě optimalizace SEO a úprava pro Validitu...
Jde o to, že hodně lidí má rádo živé věci, myslím tím ty hejbací prkotiny..já se tomu také bránil, ale slyšel jsem, že takto je to efektnější a tak jsem to zkusil..uvidíme, kdyžtak to zruším a dám tam klasiku lightbox, byť je přímo nesnáším..často se mi u nich stává, že zamrznou a pak je třeba opustit celý web...
s. r. o. upravím
DDD
Čeká mě optimalizace SEO a úprava pro Validitu...
Jde o to, že hodně lidí má rádo živé věci, myslím tím ty hejbací prkotiny..já se tomu také bránil, ale slyšel jsem, že takto je to efektnější a tak jsem to zkusil..uvidíme, kdyžtak to zruším a dám tam klasiku lightbox, byť je přímo nesnáším..často se mi u nich stává, že zamrznou a pak je třeba opustit celý web...
s. r. o. upravím

Má to dobrú úroveň, páči sa mi to. Je to omnoho lepšie ako minule. Keď budeš fotiť tie misy, tak to potom trošku uprav aspoň v picase, lebo minule vyzerali trošku do zelena
, viem, že určite boli čerstvé, ale fotografie skreslujú.

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš: Ten minizoom má přidat efekt první stránce (index). Nemá to plnit žádný účel. Myslím, že se mu to povedlo. Také se mi to líbí.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuji za názory a tipy..ještě někdo má nějaký nápad, ja kto vylepšit?
to Myloš,
http://narody.ic.cz - tento web neberu jako špatný. Je přehledný a dokonce se mi ten jeho jednoduchý design líbí. Splňuje svůj úkol a připadá mi hezčí než ten Tominův...
http://narody.ic.cz - tento web neberu jako špatný. Je přehledný a dokonce se mi ten jeho jednoduchý design líbí. Splňuje svůj úkol a připadá mi hezčí než ten Tominův...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu se sestavením pc
od Patrik54321 » 16 črc 2025 20:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1900
-
od Patrik54321