web singular.tym.cz - prosím o názory i vaši návštěvu :-)

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: web singular.tym.cz - prosím o názory i vaši návštěvu :-

Příspěvekod Myloš » 01 kvě 2011 22:12

Ještě můžeš zkusit nechat si web zhodnotit na http://diskuse.jakpsatweb.cz/
Posílám lidi sem tam – pokud jde o tvorbu webu, doporučuji v prvé řadě diskusi na Jakpsátweb. Pokud jde naopak o počítače ve smyslu hw, sw, virů, operačních systémů, dalších programů…, pak naopak lidi posílám sem k nám na PC-Help.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 01 kvě 2011 22:31

Na to, že studuješ informatiku na VŠ a jsi zaměstnancem ic.cz, tak narovinu nic moc..tedy co se prvního návrhu týče - design (zda-li se tomu dá tak říct) a kód. Osobně mám modrou barvu velmi rád, někdo tu psal, že je to příliš "ostré", ale mě se tvoje poslední demo líbí. Stále je to však vzhled, který měly webové stránky někdy okolo roku 1998 - 2000 viz. staré stránky CHMU, které jsou z hlediska designu pasé (nový se jim naštěstí povedl).

Co se týká kontrastů, doporučuji sovu v síti
Naposledy upravil(a) Tomina dne 01 kvě 2011 22:43, celkem upraveno 1 x.

AlastorM
nováček
Stav:

Příspěvekod AlastorM » 01 kvě 2011 22:43

jakpsatweb.cz znám včetně diskuse - už jsem tam řešil návštěvní knihu, kterou jsem si dělal. Na ten web posílám lidi, kteří neví o html absolutně nic - přece jen jde o nejlepší web na tuhle tématiku - se znalostmi na tom webu získanými jsem dělal právě svůj web. A ikdyž to není nejlepší, tak hodně pomáhá i ten WYSIWYG editor - nemusí být ideální, ale pro začátečníky s pár znalostmi to není špatná pomůcka a někdy je to i nejlepší způsob, jak si web udělat - lepší ve srovnání s používáním redakčních systémů - podle mě

Díky téhle diskusi a té tvé ukázce jsem se ale naučil víc, než čtením. Zároveň díky té ukázce už vím o CSS víc, než jsem o tomto věděl - o CSS jsem nevěděl skoro nic i přesto, že jsem už nějaké weby pročítal

Jak říkám, možná to není ještě ideální, ale i tak už na webu moc měnit nebudu a rozhodně díky za tvou pomoc Myloši. A taky za názory ostatních.
Navíc jsem si vyzkoušel, jak to zde funguje, takže na tohle forum mohu klidně lidi odkazovat s čistým svědomím.

Tomina
Na ic.cz neřeším žádné programátorské věci a co se týká vysoké, tak tu momentálně končím kvůli nedostatku času, což je i důvod, proč nejsou mé programátorské znalosti moc velké, co se týká html a programování celkově. Co se týká vzhledu, tak ten se časem může změnit - tohle už bude třetí verze tohoto webu a bůhví kolikátý web, co dělám a pokaždé jsem udělal web lepší než předchozí - teď jsem porpvé využil pomoci. Možná se učím tenhle typ věcí pomalu, ale učím se.

EDIT: Grafická okázalost není nic pro mě - proto se mi nelíbí KDE 4.x.x ani Windows Vista nebo 7. Proto u Windows mám starý vzhled místo toho aera a u linuxu volím spíše Gnome
SilentiumPC Regnum RG1 pure black
MSI B350M Bazooka
AMD Athlon X4 950
Enermax NAXN ENP500 AGT 500W
HyperX Fury DDR4 4GB 2400MHz CL15
Western Digital 1TB 3,5"

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 02 kvě 2011 16:43

kolikrát ti ještě mám připomínat že HTML není programování? :D
já jsem na SŠ a za rok, dva se toho celkem dost naučíš pokud se tomu věnuješ a jen nekopíruješ kody z diskusí

jak máš text u "článků" na první stránce tak tam dej jiný pozadí než máš u nadpisu, pak to splívá
pak zkus ještě u těch "článků" hodit nějaký ohraničení, stačí slabý nemusí to bejt žádná ohrada jak u věznice

ten starej web čhmú je docela dobrej
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”