Cau vsichni.
Mate nekdo zkusenost s nakupem na ebay? Myslim opravdu zkusenost, tj objednali jste, zaplatili, obdrzeli. Myslim vsechno (nejen elektroniku). Dekuji.
Nakup na ebay
Nakup na ebay
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nakup na ebay
Ahoj,
nevím kam přesně svým dotazem míříš, ale obecně řečeno se na e-bay není třeba bát nákupů. Budeš-li se držet obecných doporučení jako např. kupovat pouze od prodejců s dobrými referencemi, neměl by jsi narazit. Mám kamaráda, který běžně z e-bay nakupuje - např. ojeté pneumatiky na MOTO, hodinky, nahříváky na moto kola atd :-) zatím mu všechno přišlo..
nevím kam přesně svým dotazem míříš, ale obecně řečeno se na e-bay není třeba bát nákupů. Budeš-li se držet obecných doporučení jako např. kupovat pouze od prodejců s dobrými referencemi, neměl by jsi narazit. Mám kamaráda, který běžně z e-bay nakupuje - např. ojeté pneumatiky na MOTO, hodinky, nahříváky na moto kola atd :-) zatím mu všechno přišlo..
Rimms
No rad bych se do toho take pustil.. ale uprime receno z toho mam trosku obavy... A proto bych rad nejake dobre reference :)
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
to jsem ještě nevidě pěkný 

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Pekne :)
Ale tak nejak bych zde radeji videl nejake useful informace...
Ale tak nejak bych zde radeji videl nejake useful informace...
Můj známý co bydlí v USA tak na ebay nakupuje docela často a všechno mu přišlo v pořádku až na display notebooku , ten mu přišel prasklý.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
přes eBay.de nakupuji celkem dost a nikdy jsem neměl jediný problém.vždy přišlo co mělo a nebyl ani problém s platbou (PayPal). všechno je jen na domluvě mezi prodávajícím a kupujícím. jsou ale věci, které bych třeba dopředu neplatil (auto, dům atd.) ty až při vyzvednutí. eBay doporučuji.seženeš tam opravdu skvělé věci,ale musíš sidávat občas pozor.někdy se tam vyskytnou věci, které ten uživatel ani nemá a nebo poskytuje fotky cizích věcí a pakje prodává jako jeho (viz.auta atd.články v novinách o tom píší) kupoval jsem bike.normální cena je kolem 250k a já ho koupil za necelých 100k, což je luxus a většinou ti lidi jsou hodně ochotní. dokonce mi to chtěli i za cenu poštovného vozit z Německa do ČR
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto píše:přes eBay.de nakupuji celkem dost a nikdy jsem neměl jediný problém.vždy přišlo co mělo a nebyl ani problém s platbou (PayPal). všechno je jen na domluvě mezi prodávajícím a kupujícím. jsou ale věci, které bych třeba dopředu neplatil (auto, dům atd.) ty až při vyzvednutí. eBay doporučuji.seženeš tam opravdu skvělé věci,ale musíš sidávat občas pozor.někdy se tam vyskytnou věci, které ten uživatel ani nemá a nebo poskytuje fotky cizích věcí a pakje prodává jako jeho (viz.auta atd.články v novinách o tom píší) kupoval jsem bike.normální cena je kolem 250k a já ho koupil za necelých 100k, což je luxus a většinou ti lidi jsou hodně ochotní. dokonce mi to chtěli i za cenu poštovného vozit z Německa do ČR
Hm. A nedaji se ty nemecke stranky nak prepnou do anglictiny? Ja to tam nikde nevidim.. Jako nejak to prelouskam, ale ang by byla prece jen lepsi...
PC-Translator to vyřeší 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
do angličtiny přepnout nejdou.to musíš hledat na eBay.com a nebo úplně dole máš seznam všech zemí, co provozují eBay a tam si nějaké anglicky hovořící najdi, ale budeš to mít trochu u ruky při případném dražení
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A jeste teda, kdybych si to nechal poslat... (jednalo by se o veci max do 2 kg). Jak je to s postou? kolik se za to tak priplati?
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”