Ahoj lidičky,
používám wordpress a zabývám se poslední dobou nad jedním problémem. V administraci, tam kde je možnost přidávat další stránky a jejich obsah postrádám možnost vložit nějaký php skript. Nechci všechno řešit přes pluginy, protože dle mého názoru to není až zas tak ideální řešení z hlediska rychlosti a stability wp. Ptám se tedy: jak lze vložit php skripty přímo do nově vytvořené stránky? Když nějaký vložím i přes html editor, objeví se tam jako text a to já nechci.
Další otázka: Viděl jsem jeden plugin na zpětné odkazy, který stačilo aktivovat a do stránky poté vložit jen <!---backlinks---> a fungovalo by to, ovšem jak jsem již zmínil, tato značka se tam objevila pouze jako text... co s tím?
A poslední otázka: lze udělat katalog zpětných odkazů (bezobslužný - tedy aspoň tak vypadá) tak jak to mají uděláno na http://www.ujdeto.cz/backlinks.php ?
Nechci se opičit, ale pomohl by mi samoaktualizovatelný katalog zpětných odkazů. Děkuji za vyčerpávající info.
Wordpress a backlinks
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Wordpress a backlinks
Stačí ty adresy naházet do databáze a pak to jen vytáhnout při načtení stránky.
Je to jednoduché, dáš tam cyklus while($zaznam = mysql_fetch_array){echo $zaznam['url']; ......}
a píšeš normal kód, jestli umíš php trochu.
Žádný Wordpress neznám takže radim trochu obecně asi.
Jo a do tý databáze musíš ještě ty data zapsat. Zapíšeš adresu a počet návštěv.
Je to jednoduché, dáš tam cyklus while($zaznam = mysql_fetch_array){echo $zaznam['url']; ......}
a píšeš normal kód, jestli umíš php trochu.
Žádný Wordpress neznám takže radim trochu obecně asi.
Jo a do tý databáze musíš ještě ty data zapsat. Zapíšeš adresu a počet návštěv.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Re: Wordpress a backlinks
a nebyl by na to už nějaký hotový skript? zatím jsem na wordpress viděl pouze pluginy, které ovšem neplní to, co mají... prostě ty data jsou pak přístupné pouze adminovi a já ty odkazy chci zobrazit volně na stránce a tak se chci zeptat spíš na nějaký ten skript nejlépe hotový no...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4187
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04