Apple tohle řeší tak, máte sklíčko od nás, dáme zdarma nové. Není sklíčko od nás, reklamujte si to u výrobce. Přišel jsem takhle o svoje sklíčko při reklamaci, ačkoliv se absolutně netýkala displaye, telefon byl nefunkční jako takový. Koupil jsem pak jejich origo, šmejd největšího kalibru...samo popraskalo během 14 dní, a 9 stovek vyhozených oknem. Koupil jsem z Aliexpressu za euro něco a sklíčko drží parádně, nijak nepraská.
Myslím si, že tobě taky nikdo sklíčko nedá, zkusit to ale při předávání můžeš. Je to na prodejci/výrobci, jak se k reklamacím staví a to zjistíš jedině sám.
Reklamace telefonu, náhrada za ochranné sklo
Re: Reklamace telefonu, náhrada za ochranné sklo
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak....
Update č.1
Alza má v reklamačním listu, že ochrana displeje se nenahrazuje.
Update č.2
Zítra je 30. den od reklamace a ze servisu prý není žádná zpětná vazba.
Update č.3
U telefonu je status opravuje se, takže reklamace zamítnuta není. Jak jsem říkal, nejedná se o mechanické poškození způsobené mým zaviněním - aspoň prokazatelně. 2 ochranné vrstvy nad displejem nejsou poškozené, ani kosmetické odřeniny ten telefon nemá.
Update č.1
Update č.2
Update č.3
U telefonu je status opravuje se, takže reklamace zamítnuta není. Jak jsem říkal, nejedná se o mechanické poškození způsobené mým zaviněním - aspoň prokazatelně. 2 ochranné vrstvy nad displejem nejsou poškozené, ani kosmetické odřeniny ten telefon nemá.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ty ochranne vrstvy jsi tam mohl nalepit az po poskozeni displeje - tzn z principu zaruky nedokazuji nic.
Nicmene kdyz to nestihnou do zitrka, dostanes zpet penize.
Nicmene kdyz to nestihnou do zitrka, dostanes zpet penize.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Originální sklo slepené s displejem jsem tam fakt nemohl nalepit...
Sestava v profilu.
Karrex píše:Tak....
Update č.1
Update č.2
Update č.3
Ak rátam dobre je to iba 21 dní, majú ešte 9 dní, 30 dní pracovných nie? Ty rátaš aj víkendy a víkendy pravdepodobne servis nepracuje čiže sa to neráta do tých 30 dní čo na to majú.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nerátáš,protože lhůta je maximálně 30 kalendářních dní nikoliv pracovních.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1988
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
19 led 2025 18:18
-
-
-
Nové tvrzené sklo na Motorolu moto g41
od p3v4x » 08 črc 2024 17:06 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3193
-
od petr22
09 črc 2024 22:06
-
-
- 9
- 25678
-
od petr22
03 kvě 2025 23:35
-
- 2
- 3164
-
od petrmet
14 říj 2024 18:51
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9085
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-