Reklamace
Reklamace
V czechcomputeru jsem si koupil komponenty na sestaveni pocitace. Chtel bych se zeptat jestli mam vsechny ty krabice od tech veci skladovat pro pripadnou reklamaci, nebo k reklamaci nejsou potreba originalni obaly?
Re: Reklamace
Myslím, že obalz nejsou součást výrobku takže stačí jim potvrdit, že jsi to koupil od nich a musí to přijmout i bez obalu.
To je pravda. Ale pokud můžeš, schovej je. Nehledě na to, že pro přepravu dílů jsou to nejlepší.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A taky se třeba hoďej na výstavu
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Já jich doma mám! A mnoho z nich už mělo býti roky v kontejneru.
karlikar píše:V czechcomputeru jsem si koupil komponenty na sestaveni pocitace. Chtel bych se zeptat jestli mam vsechny ty krabice od tech veci skladovat pro pripadnou reklamaci, nebo k reklamaci nejsou potreba originalni obaly?
byl sem u czc reklamovat desku prinesl sem to v original baleni ... vyndali jen desku ... dali mi listecek a rekli ze si to mam jit dolu vymenit ... takze krabici sem si nechal a akorat desku mi vymenili na miste
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
peta501: Doufám, že to nebyla ta deska kterou si mi doporučovat na icq.
Jinak vystavovat si obaly? To nechápu.To by musel ten obal být fakt pěknej aby si zasloužil místo na poličce.
Jinak vystavovat si obaly? To nechápu.To by musel ten obal být fakt pěknej aby si zasloužil místo na poličce.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak třeba já sem si vystavil pěknou krabici od HD2600, na který je pěkná slečna
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jo tak tu krabici od HD 2600 s tou peknou slecnou zrovna taky mam. az mi je lito ji hodit do kotle
Ale nekdy to vyžadujou a hlavne si nech paragon nebo nejaky doklad o koupy , jinak tě pošlou do ....
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Obal nemusíš mít.Můžou si vyžadovaz co chtějí.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
ReCall píše:peta501: Doufám, že to nebyla ta deska kterou si mi doporučovat na icq.
no nepamatuju si kterou sem ti doporucoval ale asi ne
jinak ja mam obaly na policce nad monitory
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 3840
-
od MichaelSR
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 02:03
-