Odoslané z GT-P3100 cez Tapatalk 2
PS3 - prosím doporučte zajímavé hry
Moderátor: Mods_senior
Re: PS3 - prosím doporučte zajímavé hry
Ja by som si zahral na ps3 tie hry ktore niesu na pc ani na xboxe napr killzone,god of war 3, gran turismo 5, uncharted 3.... a potom az tie ostatne
ja som takto zacinal ma xboxe ked som nevedel co si mam kupit prva hra bola forza 4, dalej kinect star wars.... ale urcite, ale urcite si kup assassina 3 
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Pro mě zatím nejlepší - FiFa 13, NHL, Grand Theft Auto IV, Journey, InFamous (1, 2), Ratchet & Clank, LittleBigPlanet 2, God Of War (série).
sice PS3 nemám ale doporučil bych ti Red Dead Redemption. vypadá to pěkně.
Za mě Uncharted 3, Killzone 3, Borderlands 2 a Far Cry 3, který teď zrovna hraju a je to fakt paráda.
PC - Intel Core i5-6500 / Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 / ASRock B150M PRO4 / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 / Be quiet! Pure Power 9 CM 500W / CoolerMaster Centurion Silencio 352 Matte / BenQ GW2470H / Windows 10
Zajímavé, kouknu se na všechny :)
Zatím uvažuji o Ratchet & Clank, kterého si pamatuji ještě z PS2 a dost jsme se u teho bavili.
Red Dead Redemption - to vypadá taky pěkně. Takové GTA z divokého západu.
FC 3, Borderlands, Killzone mě moc nenatchly a o Uncharted jsem uvažoval.
GTA IV podle mně nemá cenu kupovat, když výjde GTA V na které se opravdu moc těším, pač jsem se dost uhrál GTA SA.
Grand turismo taky nevypadá špatně..
AC3 to rovnou zamítám, pač jsem hrál AC - čka na PC a moc mě to nebavilo, i na gamepadu jsem to hrál.. moc dlouhý příběh..
Kdyby vás ještě něco napadlo, tak mi to tu určitě napište. :)
Zatím uvažuji o Ratchet & Clank, kterého si pamatuji ještě z PS2 a dost jsme se u teho bavili.
Red Dead Redemption - to vypadá taky pěkně. Takové GTA z divokého západu.
FC 3, Borderlands, Killzone mě moc nenatchly a o Uncharted jsem uvažoval.
GTA IV podle mně nemá cenu kupovat, když výjde GTA V na které se opravdu moc těším, pač jsem se dost uhrál GTA SA.
Grand turismo taky nevypadá špatně..
AC3 to rovnou zamítám, pač jsem hrál AC - čka na PC a moc mě to nebavilo, i na gamepadu jsem to hrál.. moc dlouhý příběh..
Kdyby vás ještě něco napadlo, tak mi to tu určitě napište. :)
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim
AC3 je dobrá
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Ako si mohooollAC3 to rovnou zamítám, pač jsem hrál AC - čka na PC a moc mě to nebavilo, i na gamepadu jsem to hrál.. moc dlouhý příběh..
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
No já bych doporučoval si koupit buďto Far Cry 3 (teď jsem na Vánoce dostal od přítelkyně taky PS3 , tak pařím Single, Mulťák i CO-OP se známejma.) a nebo potom stojí taky za vyzkoušení Need for Speed:Most Wanted 2012 nebo Assasins Creed 3.
PS.: Příští rok kolem května má vyjít exkluzivní pecka pouze pro PS3 a to: The Lost of Us - od tvůrců série Uncharted.
Možná hra roku 2013. :)
PS.: Příští rok kolem května má vyjít exkluzivní pecka pouze pro PS3 a to: The Lost of Us - od tvůrců série Uncharted.
Far Cry 3 - to je na i na PC, to mně moc netáhne.:)
BTW nevíte, kde bych v Ostravě sehnal ten Red Dead Redemption a za kolik? Nějak se mi to nechce objednávat, pač bych musel čekat.
BTW nevíte, kde bych v Ostravě sehnal ten Red Dead Redemption a za kolik? Nějak se mi to nechce objednávat, pač bych musel čekat.
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
PS3 500Gb SuperSlim
Uncharted 3!
Prečo sa tu všetci opakujeme ?
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Zdravím, nechci zakládat podobné téma a tak se zeptám tady.
Hrozně moc mě baví hry jako GTA, Mafia apod. Na GTA IV jsem ale neslyšel moc chvály a tak se poradím zde. Chtěl bych si koupit něco takového, hlavní je, aby tam byly velké možnosti (volnost ve hře) a aby hra bavila.
Uvažuji nad La Noire, GTA IV a The Sleeping Dogs. Rozhodl jsem se, že si koupím Red Dead Redemption a chci ještě něco k tomu. Předem říkám, že GTA V kupovat budu a nemá to vliv na výběr z těchto her.
Hrozně moc mě baví hry jako GTA, Mafia apod. Na GTA IV jsem ale neslyšel moc chvály a tak se poradím zde. Chtěl bych si koupit něco takového, hlavní je, aby tam byly velké možnosti (volnost ve hře) a aby hra bavila.
Uvažuji nad La Noire, GTA IV a The Sleeping Dogs. Rozhodl jsem se, že si koupím Red Dead Redemption a chci ještě něco k tomu. Předem říkám, že GTA V kupovat budu a nemá to vliv na výběr z těchto her.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 4413 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Patrik54321
-
- 5 Odpovědi