Příspěvekod Hikorust » 25 dub 2017 22:57
Po půl roce na PS4 jsem se vrátil zpět ke hraní na PC. Měl jsem zaplaceno PS plus na rok. Hry nic moc. Většina šla mimo mne, ale to je dost otázka vkusu. Pokud jde o knihovnu her, kterou jsem vlastnil, tak jsem hrál všechny God of War, Shadow of Mordor, Assassins Creed, Tekken, Marvel vs Capcom, Battlefront, Overwatch, Uncharted - všechny díly. To jen tak na okraj. Ve většině her jsem měl kolem 70h +- . Battlefront a Overwatch 120+ .
Ve finále je to o tom, jaký žánr her tě baví. PSko je čistě jen o penězích. Konzole je relativně levná oproti PC, ale na druhou stranu to musíš vrazit do her, který nejsou kdo ví jak levný.
U mne zvítězila všeobecná použitelnost PC oproti PSku, kde je problém přehrát i stažený film. Většina her, které hraju, tak jsou stejně onlinovky, jsou většinou zadarmo a FPSka se hrají lépe s myší. Takže nulová investice oproti PS, kde si musíš platit za připojení. Většina ostatních her se dá s gamepadem zahrát i na PC.
Pokud jde o exkluzivky, tak tam je to horší. Ty hry jsou úžasné a Sony moc dobře ví, proč ty hry nepouští mimo PSko. Takže jak jsem psal. Pokud nejsi časově omezenej, tak jdi do PSka a odehraj všechny exkluzivky, který půjdou, protože ty hry za to stojí. A zbytek si můžeš zahrát na PC.
Jelikož nemám tolik času, tak jsem dohrál co mne zajímalo a PS prodal. Peníze jsem investoval do lepší sestavy a jsem spokojenej. Konzoli a PC prostě doma nevyužiju.
CoolerMaster H500M + 5xNoctua A15, i9 9900k + Noctua NH-D15, RTX 3080 Asus ROG Strix OC, Asus Z390 ROG Maximus XI Hero, Patriot Viper RGB 4133 - 16GB, Corsair HX1200, Samsung 980 PRO 2tb, PM863 - 960GBx4, Toshiba EP2-KB960 - 960GB
LG C1 48 - 120Hz, Corsair Scimitar PRO, HyperX Alloy Elite, Oculus Rift S