Ahoj, potřeboval bych prosím pomoc s naběhnutím do winů 7 64b ulti.
Měl jsem nějaké trable a tak jsem se pojal oprav, respektive čištení registrů a aktualizaci ovladaču k čemuž jsem využil program třetí strany (s admin právy a po částech

), a všechno šlo hladce až do chvilé, než jsem se pomoci nej pokusil odebrat
Superantispyware, což udělal a ještě mi nabídl dočištení registru-restart a ted jsem stucklej v nekonečným loopu a jediný co snad funguje je prikazovej radek v repair modu, a taky vyvolani bsod obrazovky misto autorestartu. Ani nouzak, poslední znama konfigurace či debug kernel nefungují, z cd to opravit nejde, jelikož to hlasí špatou verzi (trochu jsem patral a je možne že je přičina v rozdilnych verzích IE), zálohu jsem si samo neudělal :) Zkoušel jsem Chkdisk, scannow, prosil i nadával, ale bezvýsledku. Trochu se dá štourat na disku pokud nalžu repair modu, že chci vyvolat image se zalohou systemu.
Chybová hláška vyskočí chvíly po animaci loga windows : stop: c000021a (Fata err) pak věta o terminaci techto 0xc0000034 a 0x00010538, system shuting down.
Viry imo nemam. Rammky a disk taky ok. Bios ok, boot menu funguje....neměl by někdo nějaký nápad co dál? Předem díky