Zdravím, včera jsem si stáhnul nový BIOS přes BIOS jsem ho i flashnul vše proběhlo ok, pak jsem nainstaloval nové ovladače na grafiku které mi nVidia Experience nabídlo a ještě jsem si stáhl a nainstaloval GPU Tweak kde jsem lehce taktoval grafickou kartu (jen zvyšování jádra a paměti,s napětím jsem nehejbal). Zapl jsem Assassin Creed Unity a testoval, nicméně po chvíli PC zamrzl a následně se objevila BSOD s hláškou
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, GPU Tweak jsem tedy odinstaloval. Dnes jsem opět zapnul již zmíněnou hru a opět BSOD již ale s jinou hláškou a to
dxgmms1.sys, podle rad co jsem se dočetl jsem přeinstaloval ovladače graf. karty i directx. To ovšem nepomohlo a PC spadl znovu ale tentokrát bez modré smrti a rovnou se restartoval. Nicméně podotknu že podobný problém s padáním do modré smrti jsem již měl hned na začátku sestavení mého nového PC.. Ale to se záhadným způsobem po možná až týdnu různého zkoušení vypařilo a po tom včerejším zásahu je to tu zpět ale s uplně jinýma chybama.. Mám ještě v plánu přes noc zapnout Memtest86+ jestli něco nenajde...
Jinak tady je moje sestava:
MB: ASUS Z97-K
CPU: Intel Core-i7-4790
RAM: Patriot Viper 3 Black Mamba 8GB (2 x 4GB), DDR3 1866MHz
GPU: ASUS Geforce GTX 760, 2Gb GDDR5
Zdroj: Enermax 500W
HDD: Seagate Desktop SSHD 1TB 64Mb cache
Odkaz na soubor z Minidumpu
http://leteckaposta.cz/327467801