U té rychlosti je třeba to vyzkoušet. Osobně také vypaluji co nejnižší rychlostí a nikdy nebyl problém.
http://www.cdr-shop.cz/detail-zbozi/28- ... a-box-40x/
Vypalování audio cd-nevejde se na cd Vyřešeno
Re: Vypalování audio cd-nevejde se na cd
petr22: no, to bude asi trochu problém, protože přehrávač bude spíš ten prastarý
, autoradio bude asi s autem 2011 a cd budou podle toho kdy je koupim..ty co tu mám budou někdy 2008-2010 .... Nejde mi tolik o kvalitu zvuku, hlavně aby to hrálo pokud možno všude
a bez přeskakování..přes nějaké zesilovače a pod. to pouštět nemám v plánu :)
richchie: rozdělit to určitě neni problém..teda aspoň předpokládám, že bych jednoduše něco umazala, aby se to na cd dobře vešlo (případně umazala půlku) a to něco bych pak vypálila na další cd..ale kdo by pak běhal večer dětem do pokoje vyměňovat cd? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 13:48) ---
Blue Spirit: Díík :) A jak zjistim, jestli těch 90 min. podporuje mechanika a software??

richchie: rozdělit to určitě neni problém..teda aspoň předpokládám, že bych jednoduše něco umazala, aby se to na cd dobře vešlo (případně umazala půlku) a to něco bych pak vypálila na další cd..ale kdo by pak běhal večer dětem do pokoje vyměňovat cd? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 13:48) ---
Blue Spirit: Díík :) A jak zjistim, jestli těch 90 min. podporuje mechanika a software??
Já mluvím o CD. Moje vypalovačka opravdu neumožňuje pálit pomalejší rychlostí než 16×.X píše:petr22: 16x? My tu nemluvíme o DVD! A samozřejmě Audio CD 4-8x, jinak to nePC přehrávače nemusí přehrávat bez přeskakování!
Ale podaří. 80 minut je maximum jako standard, ale přepálit (overburn) je to možné. Jak už jsem tu psal – nedávno jsem takhle audioCD zhruba o půlminutu přeplnil a hraje dobře nejen v počítači.petr22 píše:To nejspis jinak nepujde, protoze vic nez 80 minut se tam zadnym zazrakem nepodari vecpat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myloš: No jo, ae i kdybych to chtěla zkusit, tak když mě nepustí program? Nebo některý pustí?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Lassie píše:richchie: rozdělit to určitě neni problém..teda aspoň předpokládám, že bych jednoduše něco umazala, aby se to na cd dobře vešlo (případně umazala půlku) a to něco bych pak vypálila na další cd..ale kdo by pak běhal večer dětem do pokoje vyměňovat cd? :)
Jó,kde jsou ty časy,když se dětem četlo z knížky.A k těm cd-pokud budeš chtít,aby to fungovalo tak nic jiného než rozdělení fungovat nebude.
richchie: Čteme, čteme
Ale někdy chtěji cd (i kdybych měla tu knížku, tak nezapomenutelný hlas Hurvínkův se z knížek vyčíst nedá :) )
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 13:56) ---
A pokud se vám zdám v oblasti pc apod. jako blbec, tak se vám to nezdá
Radši píšu na papír a hraju Člověče :)

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 13:56) ---
A pokud se vám zdám v oblasti pc apod. jako blbec, tak se vám to nezdá

Já pálím pomocí Nero Express 7 Essentials a ta volba je tam v nastavení:
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Na tom nezáleží. Mechanice je jedno zda se točí 80 minut, nebo 90, anebo když jedno CD vyndáš a spustíš nové.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je divné,že na to cd nejde.Podle mě to někdo převedl z originálního cd do waw(bezztrátový kodek) a pochybuji,že by někdo spojoval víc cd do jednoho souboru.
Blue Spirit: MYslela jsem upozornění v tom odakzu, kde to prodávaji.... "CDR médium VERBATIM s dvojitou ochranou vrstvou, vyšší kapacita 800 MB, tedy 90min zápisu musí podporovat mechanika a vypalovací software." .. nebo to se týká jen té dvojité vrstvy?
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 14:06) ---
richchie: Jestli to třeba nebylo z desky (desek) případně kazety (nevim jak u Hurvínka, ale jinak se prodávali i třeba dvojkazety,)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 14:06) ---
richchie: Jestli to třeba nebylo z desky (desek) případně kazety (nevim jak u Hurvínka, ale jinak se prodávali i třeba dvojkazety,)
Na tom bohuzel zalezi.
To 90min CD ma vetsi hustotu zapisu, takze ho mechanika nemusi precist bud vubec, nebo nejakou cast.
Dvojita ochranna vrstva znamena jen to ze je medium vice odolne proti poskrabani.
To 90min CD ma vetsi hustotu zapisu, takze ho mechanika nemusi precist bud vubec, nebo nejakou cast.
Dvojita ochranna vrstva znamena jen to ze je medium vice odolne proti poskrabani.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://hurvinkuv.pinknet.cz/030100.htmnevím,z čeho to bylo.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”