Tady se z úplné banality dělá vědecká záležitost. Když si to přečte běžný uživatel, pak si ani nic nevypálí.
Pokud mám velký soubor a nevejde se mi na CD, mám několik možností:
a) owerburn
b) koupit médium s větší kapacitou
c) rozdělit soubor a vypálit na 2 disky
d) koupit DVD přehrávač a pálit na DVD, Hurvajz pak bude povídat 2 dny v kuse
Jiné možnosti nejsou.
Edit: Pokud je tam dvojitá vrstva pak by to musela podporovat mechanika. Ale u CD jsem to neviděl, jenom u DVD.
Vypalování audio cd-nevejde se na cd Vyřešeno
Re: Vypalování audio cd-nevejde se na cd
richchie píše:http://hurvinkuv.pinknet.cz/030100.htmnevím,z čeho to bylo.
nevim na co je to myšlené, ale já teď konkrétně chci vypálit Zlatou zebru
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je diskografie,co vyšlo.Zkoušela jsi použít to vmp jak jsem ti psal?
Dvojita ochranna vrstva neni totez jako dvojita zaznamova vrstva, dvojita ochranna vrstva mechaniku vubec nezajima.
Blue Spirit: No jo, věděcká záležitost
.. jste v odpovědích nejednotní, tak nevim, co je tedy pravda
Ale už jsem se asi smířila s tim, že to na to cd nenašlapu :)
Jinak varianta b) se mi sice líbí, ale pořád jsem nepochopia, jestli mi to vezme vypalovačka a pokud ano, tak jestli to pak vezme přehrávač..ale to se asi zeptám v obchodě :)
A dvojitá vrstva na cd..psala jsem jen co psali v informacích o zboží v tom jenom e-shopu..

Jinak varianta b) se mi sice líbí, ale pořád jsem nepochopia, jestli mi to vezme vypalovačka a pokud ano, tak jestli to pak vezme přehrávač..ale to se asi zeptám v obchodě :)
A dvojitá vrstva na cd..psala jsem jen co psali v informacích o zboží v tom jenom e-shopu..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
V manuálu k danému zařízení máš kapacitu a formáty,co daný přístroj dovede přehrát.
-
- Pohlaví:
Tohle to je bohužel vždy otázka zkušeností a chce to čas. Kdysi jsem nahrával filmy z TV a vystříhával reklamy a vypaloval na DVD. Trvalo mi možná půl roku, než jsem se dopracoval k uspokojivému výsledku. 

richchie píše:To je diskografie,co vyšlo.Zkoušela jsi použít to vmp jak jsem ti psal?
někde jsem nahoře psala že jsem zkoušela klasický wmp přehrávač co tu mám v pc, dokonce se mi i podařilo tam najít možnost zápisu na disk

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 14:24) ---
richchie píše:V manuálu k danému zařízení máš kapacitu a formáty,co daný přístroj dovede přehrát.
myslim, že my chybí ty manuály

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano,to jsem myslel.Jiný převod ne.Wmp si to dovede převést sám do požadovaného cda.Vždyť to můžeš vyzkoušet třeba na písničkách.To jedno cd tě snad nevytrhne.Udělej si kompilaci,co budeš poslouchat třeba v autě a vyzkoušej to.
Naposledy upravil(a) richchie dne 10 kvě 2014 14:27, celkem upraveno 1 x.
Blue Spirit píše:Tohle to je bohužel vždy otázka zkušeností a chce to čas. Kdysi jsem nahrával filmy z TV a vystříhával reklamy a vypaloval na DVD. Trvalo mi možná půl roku, než jsem se dopracoval k uspokojivému výsledku.
No, já se chtěla dopracovat jen k obyčejnému vypálení cd

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 14:26) ---
richchie píše:Ano,to jsem myslel.Jiný převod ne.Wmp si to dovede převést sám do požadovaného cda.
no, tak ten mi napsal, že tu poslední stopu mi tam nedá
Tak ještě jednou díky :)
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”