A nechceš zkusit to Nero?
Nero Free - download plná verze 9 zdarma — není to sice ta samá verze co mám já, ale i v téhle free ořezané verzi by měl jít overburning nastavit. Ostatně i ta moje Express Essentials je dost ořezaná, nadto o dvě čísla starší.
Vypalování audio cd-nevejde se na cd Vyřešeno
Re: Vypalování audio cd-nevejde se na cd
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myloš: Dík, zkoušim to stáhnout, ale stejně přemýšlim, že se v obchodě zeptám na to delší cd a uvidim.
A jinak, teď jsem vypalovala jiné audio cd v tom Ashampoo a taky mi to nabídlo nejnižší rychlost 10x .. nevim čim to, jindy jsem tam měla normálně i 2x a 4x
A jinak, teď jsem vypalovala jiné audio cd v tom Ashampoo a taky mi to nabídlo nejnižší rychlost 10x .. nevim čim to, jindy jsem tam měla normálně i 2x a 4x
Rychlost je daná vypalovačkou. Některé vypalovací mechaniky jsou zkrátka zkonstruované tak, že pomalu pálit neumějí.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Lassie píše:doba hraní je psaná 80:28
Pokud jsi overburn nerozchodila, pak bych sel cestou, kterou tu nikdo nezminil - zrychlil bych nahravku, u takhle maleho presahu to ani nepostrehnes, navic je to mluvene slovo.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Pokud to přeženeš, budeš z toho mít šmouly ...
Nutně ne – pokud namísto běžného zrychlení, při němž se zvýší frekvence, použije o něco složitější přepočet pouhého zrychlení (Time stretch), tak z toho bude nanejvýš ubreptané drmolení. Z vlastní zkušenosti s mluveným slovem vím, že zrychlení na 95 % nejde poznat; sám tak občas zrychluju nahrávky z 46 minut pod 45.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”