Zdravím,
mamka si vymazala z SD karty nějaké nahrávky. Ty jsem přes počítač obnovil pomocí programu Recuva. Ale teď mám problém s přehráním některých z nich(formát MP3 a MPEG-4). VLC player mi hlásí tohle: Přehrávačem VLC nelze rozpoznat formát vstupu: Nelze detekovat formát
a Windows media player tohle: Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek, který byl použit ke komprimaci souboru.
Zkoušel jsem MPEG-4 soubory konvertovat na MP3 přes internet, ale to taky nešlo. Poradíte mi prosím, jak soubory přehrát? Děkuji
Problémy s přehráváním po obnovení
-
- Pohlaví:
Re: Problémy s přehráváním po obnovení
Vítej na PC-HELP!
Z uvedeného je jasno: přehrávač nerozpounal formát. Zjenodušeně řečeno - buď je ten soubor něco jiného, než ve skutečnosti, nebo je nenapravitelně poškozen.
Z uvedeného je jasno: přehrávač nerozpounal formát. Zjenodušeně řečeno - buď je ten soubor něco jiného, než ve skutečnosti, nebo je nenapravitelně poškozen.
To, co se obnovilo je mozno v klidu smazat, protoze je to uplne k nicemu - fragmentace souboru zpusobila ze obnovena data jsou nahodne nesmysly.
Osobne bych na to skusil pustit Photorec, je to soucast programu Testdisk, ktery je zdarma.
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
Zaklad je, ve fotaku nebo kamere nikdy nic nemazat, po zaplneni vzdy kartu sformatovat. Pokud se maze, vznika fragmentace a pak se stane presne toto kdyz je treba obnovit data.
Osobne bych na to skusil pustit Photorec, je to soucast programu Testdisk, ktery je zdarma.
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
Zaklad je, ve fotaku nebo kamere nikdy nic nemazat, po zaplneni vzdy kartu sformatovat. Pokud se maze, vznika fragmentace a pak se stane presne toto kdyz je treba obnovit data.
Spíš tipuji, že se dalo obnovit na stejné médium, došlo tedy k přepsání, nebo se nepodařilo správně obnovit. Defragmentace s tím nemá nic společného.
Recuva proti obnove na stejne medium pomerne hlasite protestuje 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Protože nejsem líný, tak jsem původní téma odemkl a buď rád, že nedávám žlutou a to za podmínek, že si znovu přečteš pravidla tohoto fóra. Opakovaný dotaz posílám do Odpad.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3999
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4145
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
- 2
- 3472
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15704
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 8
- 6196
-
od Qinter