Dobrý den.
Mám takový problém. Když kopíruju nějaký film, a chci ho vypálit na DVD, tak se mi normálně vypálí, ale poté mi nejde v DVD přehrávači přehrát. Nevíte někdo, co s tím může být, a jak by se to dalo opravit? Dříve mi vše fungovalo normálně... Počítačům moc nerozumím, takže ani nevím, jaké další informace bych měla uvést. Tak se dyžtak ptejte... Hlavně mi někdo prosím poraďte.....
vypalování filmů na dvd
Re: vypalování filmů na dvd

asi soubory vypaluješ jako Data....proto ti to v dvd přehrávači nepojede....
jestli používáš Nero tak to vypal pomocí Video
Jenže když použije vypálit jako dvd- video.. chce to soubour video-ts, audi- ts.. a když má film např. v avi?
Nejprve jake filmy kopirujes?DVD?avi?Pokud kopirujes dvd a pouzivas nero,staci uplne jednoduse "kopirovat disk".Pokud chces kopirovat avi ci jakekoli jine,musis je prevect do dvd souboru (tj. Audio_TS a Video_TS).Osobne pouzivam WinAvi video convertor.Tyto dvd soubory pak vypalis pomoci nera.Po otevreni stratsmartu das nero expres > filmy/obrazky > soubory dvd video > vybrat > vyberes umisteni kde mas ulozeny dvd soubory a pak je vypalis.

Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”