jak z dvd do avi a na youtube
jak z dvd do avi a na youtube
ahoj nemam s tim moc zkušenosti a proto si necham poradit.včera jsem něco natačel na kamaru na mini dvd,v kameře jsem ukončil dvd a dal do pc,přes power dvd si mužu vybírat jakou "scenu" chci je to asi 6 dílu "scen" toho videa a ja bych to chtěl z toho dvd dostat do počítače abych to mohl dat na net,tak jsem celou tu složku z dvd zkopíroval do pc a zkoušel jsem to přes total video convertor ale nějake se mi to nedaří,chtěl bych třeba převest 3 a 4 scenu a pak ji dat na net,jenže když otevřu v tento počitač to dvd tak je tam jen jeden soubor kterej jede od začatku....při tom ale v tom power dvd je jich 6,tak jsem to video zkusil převezt cele že bych to pak třeba zkratil,jenže jak ten TVC tak i windows movie maker mi z celeho videa převedli jen 1.díl asi jen 1 minutu z celeho videa prostě do ty doby než jsem poprvy nevypnul kameru,muže mi někdo poradit jak ty videa převezt,přes co nebo jak???děkuji moc
Re: jak z dvd do avi a na youtube
Četl jsem to v rychlosti, tak se nezlob pokud jsem něco přehlídl.
Pokud máš videa rozděleny, tak to není problém. V případě jednoho videa, musíš jej rozdělit a poté převést na formát, který požaduješ..třeba přes program SUPER a poté jej nahrát na YouTube
Pokud máš videa rozděleny, tak to není problém. V případě jednoho videa, musíš jej rozdělit a poté převést na formát, který požaduješ..třeba přes program SUPER a poté jej nahrát na YouTube

to je mi jasny ja to převedu,ale převede se mi jen z celeho videa ktere ma asi 20 minut jen první scena cca 1 minutu,prostě do te doby než jsem poprvy zastavil kameru
-
- Pohlaví:
Stáhni to do PC a na ostatní použij VirtualDub - měl by to co potřebuješ umět.
ok jdu to zkusit,zatim díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3614
-
od Arnold91