jak z dvd do avi a na youtube

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

jak z dvd do avi a na youtube

Příspěvekod Flashman » 01 kvě 2009 16:45

ahoj nemam s tim moc zkušenosti a proto si necham poradit.včera jsem něco natačel na kamaru na mini dvd,v kameře jsem ukončil dvd a dal do pc,přes power dvd si mužu vybírat jakou "scenu" chci je to asi 6 dílu "scen" toho videa a ja bych to chtěl z toho dvd dostat do počítače abych to mohl dat na net,tak jsem celou tu složku z dvd zkopíroval do pc a zkoušel jsem to přes total video convertor ale nějake se mi to nedaří,chtěl bych třeba převest 3 a 4 scenu a pak ji dat na net,jenže když otevřu v tento počitač to dvd tak je tam jen jeden soubor kterej jede od začatku....při tom ale v tom power dvd je jich 6,tak jsem to video zkusil převezt cele že bych to pak třeba zkratil,jenže jak ten TVC tak i windows movie maker mi z celeho videa převedli jen 1.díl asi jen 1 minutu z celeho videa prostě do ty doby než jsem poprvy nevypnul kameru,muže mi někdo poradit jak ty videa převezt,přes co nebo jak???děkuji moc

Reklama
p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: jak z dvd do avi a na youtube

Příspěvekod p3!An » 01 kvě 2009 18:08

Četl jsem to v rychlosti, tak se nezlob pokud jsem něco přehlídl.
Pokud máš videa rozděleny, tak to není problém. V případě jednoho videa, musíš jej rozdělit a poté převést na formát, který požaduješ..třeba přes program SUPER a poté jej nahrát na YouTube :wink:

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 02 kvě 2009 10:03

to je mi jasny ja to převedu,ale převede se mi jen z celeho videa ktere ma asi 20 minut jen první scena cca 1 minutu,prostě do te doby než jsem poprvy zastavil kameru

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 02 kvě 2009 10:07

Stáhni to do PC a na ostatní použij VirtualDub - měl by to co potřebuješ umět.

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 02 kvě 2009 15:51

ok jdu to zkusit,zatim díky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek