Jak vypálím na DVD víc filmů, aby hrály všechny?*

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Jak vypálím na DVD víc filmů, aby hrály všechny?*

Příspěvekod jaojao » 16 črc 2010 18:38

Ahoj, nebudu hodnotit jak jsi ten problém popsal ani to jak zvládáš PC, ono je to vidět ..
Ale řekl bych, že tě čeká dost experimentování....

Zkusil bych vzít ty filmy u kterých to přehrává vše, a znovu je vypálit na nové DVD a zkusit jestli pojedou...

Vzít nové filmy co nejedou natáhnout je na Flashku/y a zkusit je vypálit v jiném PC na DVD a opět zkusit doma přehrát..

Eventuelně vzít ta DVD co teď nejedou a zkusit je v jiném přehrávači ...

Atd... atd.. atd.. , abys vyloučil chybu buď u přehrávače nebo u vypalovačky....
(Popř. zkusit i jinou značku DVD....třeba...)

Možností a variant je dost tak experimentuj :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Myloš » 16 črc 2010 18:45

devilmirek píše:… avi a kdyz je dam do vypalovaciho programu a pridavam je tam na vypaleni tak mi to ukazuje ze to ma 0 velikost

Nevypaluješ náhodou místo filmu jen zástupce?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 16 črc 2010 19:29

Hmmm, pro jistotu, zkus vyčistit PC, stáhni si - hijackthis a dej log z něj dej příslušné sekce hijackthis..viz návod

Pokud ti to dělá u víc filmů, které v PC jedou a do palírny píší obsah 0, tak ti to přehrávat asi nebude :smile:

A zkus vypálit jen ty,které se nezobrazují v Neru jako 0 obsah, ty by pak snad měly jet i v tom přehrávači.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 16 črc 2010 21:37

Jak píše X,no není *avi jako *avi.Já sice tomu zase tak nerozumím,ale vím,že *avi má tolik variant kodeků atd..Pokud to stačím sledovat,tak hlavně poslední dobou se na objevilo množství nových kodeků a mě připadá,že si někdo libuje v tom uložit film v tom nejexotičtějším :D .Např.na UložTo jsem narazil na filmy co mi přehrávač taky nebere,stáhnu ho znovu z jiného uložení a šlape jak hodinky.Přitom ve Vlastnostech i označení se naprosto neliší všechno *avi.Ale když se jde do hloubky a chci např nějakým programem konvertovat tak mi ten jeden film vezme a druhý ne,a píše to ,že formát nezná.V počítači zatím hrály všechny.Ovšem pozor taky ne ve všech přehrávačích.Já používám aktualizovaný VLC a i tam se mi už stalo,že jeden film nevzal.Ale přehrál jsem ho jinde.Takže pokud ti to dělá až nějaký ten čas ,je to určitě tím,že to má tyhle nové kodeky a tvůj přehrávač je mimo.Tedy zjistit si který kodeky přehrávač bere a film upravit..Sice je to zdlouhavější než to hned vypálit na disk ,ale asi nebud zbytí.Na zjištění kodeků,velmi sporadicky, používám GSPOT,prý je dost dobrý,ale i ten někdy neví....Na převody si už něco najdeš.Popravdě když už se mě stane,že něco na tom DVD přehrávači nejed tak to zkouknu na počítači než bych se s tím drbal a tak ani nevím který program se na to hodí nejlíp.
Jo,ještě by možná pomohl/tedy pokud to Tvůj přístroj dovolí/přehrání firmware v tom stolním přehrávači,ale to už jde úplně mimo mě. :o
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

devilmirek
nováček
Stav:

Příspěvekod devilmirek » 03 srp 2010 13:43

ahoj tak jeste jednou to reknu podrobneji- vypaluji vice filmu na 1 placku dvd jenze nekdy mi jde pustit jen jeden film a kdyz si chcu pustit druhy tak mi to nacita ale po chvilce vrati zpet do nabidky.nevim co mam delat jestli ten film je treba stahnutej ve spatnym formatu.je nejakej program kde bych zjistil zda ten film je ve spravnem formatu .mel sem jeden program jmenuje se vypalovac a tak kdyz sem vlozil filmy tak mi ukazal na plose bud slozky nebo film a podle toho sem to poznal ktery mi pojede v dvd.kdyz sem tam objevila slozka tak mi nesel pak spustit ale ted uz to nemohu zjistit protoze to byla zkusebni verze a novou uz mi nechce spustit vzdy mi pise ze sem uz vyplytval zkusebni verzi.tak ted nevim kde jinde to poznat.protoze vypalovani jako datove dvd je pro me nejjednodussi.

2. potreboval bych poradit s nerem ve vision si chcu stahnou dvd s menu ale kdyz tam dam 3 filmy tak mi napise ze mi muze nastat chyba pri vypalovani a vzdy pise ze sem presahl velikost priklad:: 9.7 ku 4.7 ale to nechapu vzdyt 3 filmy nemaji ani velikost 3 Gb.co stim???

dekuju vam vsem moc za radu uz se stim trapim dlouho kazdej sice neco poradi ale je toho moc a nevyznam se v tom.mirek

devilmirek
nováček
Stav:

Příspěvekod devilmirek » 03 srp 2010 15:07

jeste bych chtel poprosit mam problem na pocitaci se mi ukazuje drwtsm32.exe co to je a jak to vymazu aby se mi to neukazalo uz???moc diky

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 srp 2010 18:29

Napiš sem celou tu hlášku. Není to náhodou drwtsn32.exe?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

devilmirek
nováček
Stav:

Příspěvekod devilmirek » 03 srp 2010 20:40

jo je....

devilmirek
nováček
Stav:

Příspěvekod devilmirek » 03 srp 2010 22:38

ahoj tak jeste jednou to reknu podrobneji- vypaluji vice filmu na 1 placku dvd jenze nekdy mi jde pustit jen jeden film a kdyz si chcu pustit druhy tak mi to nacita ale po chvilce vrati zpet do nabidky.nevim co mam delat jestli ten film je treba stahnutej ve spatnym formatu.je nejakej program kde bych zjistil zda ten film je ve spravnem formatu .mel sem jeden program jmenuje se vypalovac a tak kdyz sem vlozil filmy tak mi ukazal na plose bud slozky nebo film a podle toho sem to poznal ktery mi pojede v dvd.kdyz sem tam objevila slozka tak mi nesel pak spustit ale ted uz to nemohu zjistit protoze to byla zkusebni verze a novou uz mi nechce spustit vzdy mi pise ze sem uz vyplytval zkusebni verzi.tak ted nevim kde jinde to poznat.protoze vypalovani jako datove dvd je pro me nejjednodussi.

2. potreboval bych poradit s nerem ve vision si chcu stahnou dvd s menu ale kdyz tam dam 3 filmy tak mi napise ze mi muze nastat chyba pri vypalovani a vzdy pise ze sem presahl velikost priklad:: 9.7 ku 4.7 ale to nechapu vzdyt 3 filmy nemaji ani velikost 3 Gb.co stim???

dekuju vam vsem moc za radu uz se stim trapim dlouho kazdej sice neco poradi ale je toho moc a nevyznam se v tom.mirek

Lesak
nováček
Stav:

Příspěvekod Lesak » 03 srp 2010 22:45

Není avi jako avi. Klepněte ve Windowsech pravým tlačítkem na soubor filmu (*.avi) a v otevřeném menu klepněte levým tlačítkem na Vlastnosti.V otevřené tabulce klepněte na záložku Souhrn a vidíte vlastnosti souboru - kromě jiného právě Komprese videa a zde poznáte, že soubory .avi mají různé komprese (kodeky), ne jenom Divx. A právě váš DVD přehrávač tyto nové kodeky nezná. Mám zkušenost, protože stahuju pro vnoučata pohádky a pak je nemohu na mém DVD přehrávači přehrát (v PC je přehraji bez problémů) a vnoučata doma to přehrají - mají modernější přehrávač. Když chci, aby se vnuci mohli dívat i u nás, musím ty nepřehratelné soubory překonvertovat do starého kodeku Divx. Free prográmků na změnu kodeků je řada - mrkněte na Google.V ničem jiném váš problém nevidím.

devilmirek
nováček
Stav:

Příspěvekod devilmirek » 14 srp 2010 00:26

diky zkusim to

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”